ms.detector.media
17.11.2022 21:07
«Я би за це вибив всі зуби». Бенксі опублікував відео про створення графіті в Україні та реакцію на них
«Я би за це вибив всі  зуби». Бенксі опублікував відео про створення графіті в Україні та реакцію на них
Художник працював на Київщині у листопаді 2022 року.

Анонімний британський вуличний художник Бенксі опублікував у Instagram відеосюжет про те, як робив сім графіті у Києві, Ірпені, Горенці, Гостомелі та Бородянці.

Відеоролик супроводжується українською піснею «Червона рута», яку виконують вуличні музикантки у підземному переході у Києві. Відео закінчується титром про соліарність з народом України, а також корткою репікою невідомого чоловіка, який говорить: «Я би за це вибив всі зуби», дивлячись на графіті з зображенням пенісу. 

Раніше Бенксі підтвердив, що створив сім графіті у Києві та Київській області. 

Художнику належить малюнок на Майдані Незалежності, на якому зображені діти, що гойдаються на гойдалці з протитанкового їжака. Два малюнки Бенксі зробив у Бородянці. На одному — гімнастка стоїть на руках, на ще одному  — хлопець, що кидає на підлогу чоловіка, схожого на Путіна.

Також в столиці та містах Київської області він намалював жінку в халаті з вогнегасником, бородатого чоловіка, що приймає ванну, ще одну гімнастку та броньовану вантажівку з боєголовкою у вигляді пенісу, який, ймовірно, був намальований до приїзда художника в Україну.

Фото: Бенксі/інстаграм

ms.detector.media