На платформі Prometheus запускають безкоштовний курс з SMM

На платформі Prometheus запускають безкоштовний курс з SMM

15:20,
1 Серпня 2023
9541

На платформі Prometheus запускають безкоштовний курс з SMM

15:20,
1 Серпня 2023
9541
На платформі Prometheus запускають безкоштовний курс з SMM
На платформі Prometheus запускають безкоштовний курс з SMM
Диджитал-агенція LOBODS та благодійний фонд «Восток SOS‎» відкривають реєстрацію на курс «SMM: фундамент‎».

На освітній платформі Prometheus виклали безкоштовний курс «SMM: фундамент‎», який вестиме співвласниця диджитал-агенції LOBODS Зоя Лобод.

Мета курсу — допомогти за максимально короткий термін опанувати маркетинг у соціальних мережах для бізнесу й персонального бренду та зрозуміти всі його можливості. Адже SMM дає змогу залучати нову аудиторію та ефективно спілкуватися з існуючою. Робота з соцмережами допомагає будувати позитивний імідж компанії, підвищувати лояльність клієнтів, впізнаваність бренду, збільшувати трафік на сайт.

«Курс дає повне розуміння того, як просуватися в соцмережах, чим відрізняються функціонали, аудиторії та тренди кожної з них. Навчання базується на реальних практичних кейсах — слухачі мають змогу одразу впроваджувати знання на своїх особистих і професійних сторінках», — повідомили MediaSapiens у Prometheus.

Навчальні матеріали створюють загальне уявлення щодо функціоналу соціальних мереж, процесу створення контенту, алгоритмів просування бренду та методики аналізу досягнутих результатів.

Навчальний курс розрахований на студентів, маркетологів, піар-фахівців і комунікаційників, бренд-менеджерів, менеджерів з продажів, власників бізнесу та всіх, хто планує опанувати нову професію. Зареєструватися можна за посиланням.

Нагадаємо, раніше на платформі Prometheus відкрили 60 тисяч грантових місць для навчання підприємців.
Фото: Prometheus
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду