Prometheus надає 600 стипендій внутрішньо переміщеним особам для проходження IT-курсів

Prometheus надає 600 стипендій внутрішньо переміщеним особам для проходження IT-курсів

13:15,
28 Вересня 2023
1498

Prometheus надає 600 стипендій внутрішньо переміщеним особам для проходження IT-курсів

13:15,
28 Вересня 2023
1498
Prometheus надає 600 стипендій внутрішньо переміщеним особам для проходження IT-курсів
Prometheus надає 600 стипендій внутрішньо переміщеним особам для проходження IT-курсів
Курси, створені у партнерстві з українськими лідерами ІТ, дадуть можливість людям, що постраждали від війни, безкоштовно опанувати сучасну професію.

Освітня платформа Prometheus надасть 600 стипендії внутрішньо переміщеним особам для навчання на онлайн-курсах із найзатребуваніших ІЕ-професій Java, Frontend, QA Manual, QA Auto, DevOps та UX/UI. Про це MediaSapiens повідомили у Prometheus.

«В умовах війни, економічної кризи та популяризації віддаленої роботи ми бачимо постійне зростання попиту на навчання IT-спеціальностей. Щоб підтримати мешканців прифронтових та звільнених територій України, ми об’єднали зусилля з найдосвідченішими експертами й найбільшими IT-компаніями та створили доступні інтерактивні онлайн-програми, мета яких — допомогти всім охочим пройти шлях від знайомства з галуззю до отримання першої роботи в IT», — зазначили організатори.

На Prometheus доступні шість стипендіальних програм, на які вже відкрита реєстрація. Вона триватиме до 7 жовтня включно. Щоб податися на програму, потрібно заповнити анкету на сайті за посиланням на обраний курс.

Ідеться про курси: «Java Beginner», «Frontend. Базовий курс від Ciklum», «Тестувальник QA Manual», «Тестувальник QA Auto», «DevOps та Kubernetes. Практичний інтенсив» та «UX/UI Design Basic».

Авторами та викладачами цих курсів стали фахівці з компаній GlobalLogic, Ciklum, Intellias, EPAM. Вони орієнтовані на подальше працевлаштування. Кожен слухач окрім доступу до обраного курсу додатково може пройти курси «Англійська для початківців у сфері ІТ» та «Як знайти першу роботу в ІТ».

На безкоштовне навчання можуть податися мешканці та внутрішньо переміщені особи, які на момент подання заявки мешкають у Чернігівській, Сумській, Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській, Миколаївській та Одеській областях.

А також: 

  • ветерани та ветеранки і члени їхніх сімей (батьки, дружина/чоловік, діти);
  • українці та українки, що втратили роботу внаслідок війни;
  • українці та українки, у яких постраждали домівки чи житло внаслідок російської військової агресії;
  • внутрішньо переміщені особи;
  • інші вразливі категорії населення.

Постраждалі від війни з прифронтових територій теж можуть подати заявку. Їх зарахують за умови наявності вільних місць.

Перед вступом треба буде описати свою мотивацію до навчання, а також докласти максимум зусиль для проходження курсу.

Нагадаємо, раніше на платформі Prometheus відкрили 60 тисяч грантових місць для навчання підприємців за курсами провідних міжнародних бізнес-шкіл. 

Фото: 6 безкоштовних ІТ-курсів для людей, що постраждали від війни / Prometheus

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду