Prometheus запускає безкоштовний курс про роботу з ChatGPT

Prometheus запускає безкоштовний курс про роботу з ChatGPT

15:20,
23 Травня 2023
2284

Prometheus запускає безкоштовний курс про роботу з ChatGPT

15:20,
23 Травня 2023
2284
Prometheus запускає безкоштовний курс про роботу з ChatGPT
Prometheus запускає безкоштовний курс про роботу з ChatGPT
Навчання стартує у червні.

На освітній платформі Prometheus 6 червня стартує онлайн-курс «Початок роботи з ChatGPT», що має на меті познайомити користувачів із корисними можливостями чатбота зі штучним інтелектом та навчити правильно формулювати запити до нього.

Автором і лектором курсу став регіональний директор Microsoft і виконавчий директор DevRain Олександр Краковецький.

«Цей курс стисло, просто і зрозуміло розкаже вам усе, що ви хотіли знати про штучний інтелект, але не наважувалися запитати», — зазначили у Prometheus.

Під час навчання слухачі курсу зможуть зареєструватися та почати роботу з ChatGPT. Буде продемонстровано, як використовувати його можливості в різних ситуаціях: для генерації ідей, навчання, роботи з кодом тощо. Лектор дасть поради, як формулювати запити так, щоб отримувати конкретні та коректні відповіді від чатбота. Врешті слухачі зрозуміють, у яких сценаріях ChatGPT може ефективно виконувати завдання, а в яких — ні.

Курс розрахований на широку аудиторію: від школярів та студентів до офісних працівників, підприємців, медійників, розробників програмного забезпечення та науковців. Щоби стати слухачем, потрібно пройти реєстрацію за посиланням.

Нагадаємо, чатбот зі штучним інтелектом ChatGPT запустила в листопаді 2022-го компанія OpenAI. Чатбот уміє створювати тексти, перекладати, вести діалоги, писати вірші й жартувати. Доступність інструменту викликала дискусії у всьому світі щодо академічної доброчесності й дезінформації. В Україні ChatGPT став доступним у лютому 2023 року.

У березні 2023-го кілька відомих дослідників штучного інтелекту та експертів у галузі, включаючи гендиректора компаній SpaceX і Twitter Ілона Маска та співзасновника Apple Стіва Возняка, підписали відкритий лист, у якому закликали всі лабораторії, що розробляють програми ШІ, призупинити роботу щонайменше на пів року. Пауза потрібна, щоб розробити й упровадити протоколи безпеки для програм штучного інтелекту.

Після цього розробники ChatGPT заявили, що підвищують рівень безпеки чатбота.

Фото: Unsplash

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду