В Україні запускають платіжну систему Etsy Payments

В Україні запускають платіжну систему Etsy Payments

14:00,
18 Жовтня 2023
1800

В Україні запускають платіжну систему Etsy Payments

14:00,
18 Жовтня 2023
1800
В Україні запускають платіжну систему Etsy Payments
В Україні запускають платіжну систему Etsy Payments
Українські виробники хендмейд-товарів отримують доступ до глобального маркетплейсу.

В Україні запускається платіжна система Etsy Payments. Тепер українські підприємці зможуть відкривати нові магазини на глобальному маркетплейсі хендмейд-товарів Etsy. Про це повідомила пресслужба Мінцифри.

 «Etsy — одна з найкращих світових платформ для онлайн-бізнесу. Тепер усі її можливості доступні для українців. Наші підприємці зможуть пропонувати та продавати товари понад 90 мільйонам покупців з усього світу. Для малого й мікробізнесу це дуже потужна підтримка та можливості для масштабування», — зазначив віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

За його словами, із запуском Etsy Payments українці зможуть офіційно відкривати на платформі магазини, продавати товари покупцям зі США, Європи, Азії тощо.

Також продавці отримають доступ до системи захисту Etsy Purchase Protection та спеціальну цілодобову підтримку.

Українські підприємці, які хочуть стати частиною спільноти Etsy, можуть дізнатися про це більше за посиланням.

Нагадаємо, нещодавно Державна податкова служба попередила, що підприємці, які мають інтернет-магазини у фейсбуку, інстаграмі або на інших онлайн-майданчиках, повинні офіційно зареєструвати свій бізнес.

На фото: мобільний застосунок Etsy

Фото: channelx.world

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду