TikTok ділитиметься доходом від реклами з блогерами

TikTok ділитиметься доходом від реклами з блогерами

11:40,
5 Травня 2022
2084

TikTok ділитиметься доходом від реклами з блогерами

11:40,
5 Травня 2022
2084
TikTok ділитиметься доходом від реклами з блогерами
TikTok ділитиметься доходом від реклами з блогерами
Автори:
Доходи платформа розподілятиме з творцями контенту 50 на 50.

Китайська соцмережа TikTok запускає нову функцію TikTok Pulse, за допомогою якої рекламодавці та бренди зможуть розміщувати свою рекламу поряд із найпопулярнішим контентом у стрічці For You.

«TikTok Pulse — нове рішення для контекстної реклами, яке дозволяє рекламодавцям розміщувати свій бренд поряд із найпопулярнішим контентом у стрічці For You. TikTok Pulse розроблений, щоб надати брендам інструменти та елементи управління. Підвищити впізнаваність бренду, з'являючись поруч із найцікавішим контентом: TikTok Pulse поміщає бренди серед 4% найкращих відео на TikTok», — розповіли в соцмережі. У TikTok Pulse — 12 категорій відео: від краси та моди до кулінарії та ігор, поруч з якими бренди можуть публікувати свою рекламу.  

Доходи від цієї реклами на першому етапі можуть отримати творці та видавці контенту, які мають понад 100 тисяч підписників. Генеральна директорка TikTok із глобальних бізнес-рішень у Північній Америці Сенді Хокінс сказала The Verge, що TikTok розділить доходи від реклами 50 на 50 із авторами контенту. «Компанія планує ділитися часткою доходу з провідними авторами, коли їхні відео будуть показуватися разом із певною рекламою. Програма схожа на те, як YouTube платить авторам, і це може призвести до більш значних виплат із платформи, яка ще не запропонувала творцям істотний спосіб заробляти гроші», — написало The Verge.

Раніше китайська соцмережа TikTok тимчасово призупинила роботу в Росії через закон про позбавлення волі за «фейки про російську армію». TikTok планував перевірити, які наслідки матиме цей закон для безпеки користувачів, наголошуючи, що це є пріоритетом компанії. Пізніше компанія Apple видалила для російських користувачів додаток китайської соцмережі TikTok зі свого онлайн-магазину App Store.

Фото: Mourizal Zativa / Unsplash

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду