Facebook закриває свою платформу для подкастів

Facebook закриває свою платформу для подкастів

16:30,
3 Травня 2022
2556

Facebook закриває свою платформу для подкастів

16:30,
3 Травня 2022
2556
Facebook закриває свою платформу для подкастів
Facebook закриває свою платформу для подкастів
Автори:
Проєкт згортають менше ніж через рік після запуску.

Соціальна мережа Facebook підтвердила The Verge, що закриє власний програвач подкастів для користувачів.

За даними Bloomberg News, платформа повністю закриється 3 червня, однак автори не зможуть завантажувати нові шоу на сервіс уже з цього тижня. У Facebook конкретної дати поки не називають.

«Цей крок є частиною ширшої переоцінки аудіопродуктів Facebook. Компанія також закриває центри Soundbites та Audio на сайті та інтегрує функцію Live Audio Rooms для прямої трансляції (аналог Clubhouse) у свій більш широкий пакет Facebook Live», — пише The Verge.

Прессекретарка Facebook Аделаїда Коронадо каже, що ці зміни «спростять» аудіопропозиції компанії.

Нагадаємо, у квітні 2021 року, на тлі популярності голосової соцмережі Clubhouse, Facebook анонсувала випуск нових аудіопродуктів. 22 червня 2021 року соцмережа Facebook запустила подкасти та власний аналог Clubhouse – Live Audio Rooms. Власники сторінок подкастів могли пов’язати RSS-канал свого шоу з Facebook, який потім автоматично генеруватиме публікації у стрічці новин для всіх опублікованих епізодів.

Фото: Book Catalog / flickr

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду