Spotify запустив власний аналог додатку Clubhouse

Spotify запустив власний аналог додатку Clubhouse

17:40,
16 Червня 2021
2260

Spotify запустив власний аналог додатку Clubhouse

17:40,
16 Червня 2021
2260
Spotify запустив власний аналог додатку Clubhouse
Spotify запустив власний аналог додатку Clubhouse
Автори:
Greenroom створено на базі додатку Locker Room, який призначався для обговорення спортивних подій.

Cтрімінговий музичний сервіс Spotify запустив власний аналог додатку Clubhouse – аудіосоцмережу Greenroom. Від 16 червня вона доступна на iOS та Android, пише The Verge. У додатку користувачі зможуть вести живі бесіди про спорт, музику, культуру тощо.

Greenroom створено на базі додатку Locker Room від компанії Betty Labs, створеного для обговорення спортивних подій. Spotify придбала Betty Labs і, відповідно, її платформу. Тож користувачі, які звикли до спортивного вмісту в Locker Room, мають звикнути до того, що перелік тем для обговорення у додатку розшириться.

Змінився і зовнішній вигляд додатку. Тепер він має зелено-чорну колірну схему Spotify, а також новий логотип та шрифт.

Щодо нових функцій, то користувачі тепер зможуть записувати та зберігати свої розмови, а також поширювати як подкасти.

У Greenroom можна зареєструватися за допомогою свого акаунту в Spotify. На етапі реєстрації можна обрати коло найбільш цікавих для користувача тем.

Окрім того, Spotify оголосив про створення фонду для авторів контенту, хоча деталей цього наразі не повідомляється. Відомо, що винагороду зможуть отримувати творці найбільш популярних кімнат та автори контенту, які уклали ексклюзивні угоди з компанією. Про які суми йдеться – не уточнюється.

Раніше Facebook заявила про запуск своєї версії соцмережі Clubhouse, в якій все спілкування відбувається за допомогою голосу. В найближчі місяці у фейсбуку з’являться Live Audio Rooms, де люди зможуть комунікувати за допомогою аудіочатів: слухати інших, брати участь у живих розмовах.

Також у Twitter користувачі, які мають 600 і більше підписників, можуть створювати власні аудіокімнати.

Фото: theverge.com

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду