Google Assistant запускає нові функції до Дня матері

Google Assistant запускає нові функції до Дня матері

11:14,
7 Травня 2021
1810

Google Assistant запускає нові функції до Дня матері

11:14,
7 Травня 2021
1810
Google Assistant запускає нові функції до Дня матері
Google Assistant запускає нові функції до Дня матері
Автори:
Зокрема, Google дозволить автоматично нагадувати всій родині, що комусь потрібно полити рослини або прибрати будинок.

Компанія Google анонсувала оновлення кількох сімейних функцій, які доступні в Google Assistant. Оновлення мають запрацювати до Дня матері, який відзначають у другу неділю травня. Зокрема, тепер в Google Assistant з’явиться розширена функція сімейної трансляції, яка дозволить надсилати повідомлення на всі пристрої, на яких доступний Assistant, у вашому домі, повідомляє The Verge.

Як йдеться у повідомленні, за допомогою сімейної трансляції повідомлення тепер відображатимуться і на телефонах вашої сімейної групи. «Наприклад, якщо ви хотіли сказати всім, щоб вони були тихими, повернувшись додому, члени сімейної групи зможуть отримати це повідомлення за межами будинку», — пише The Verge.

Крім цього, Google додає нові нагадування до своєї функції Family Bell, які дозволять автоматично нагадувати своїй родині, що комусь потрібно полити рослини або прибрати в домі.

Нагадаємо, компанія Google розробляє оновлення, яке допоможе користувачам зберігати будь-який контент: скріни, посилання, списки справ, нагадування, рукописні нотатки тощо в одному місці. Також за допомогою функції Memory користувачі зможуть користуватися «розумним» пошуком. 

Фото: unsplash

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду