ms.detector.media
MediaSapiens
07.05.2021 11:14
Google Assistant запускає нові функції до Дня матері
Google Assistant запускає нові функції до Дня матері
Зокрема, Google дозволить автоматично нагадувати всій родині, що комусь потрібно полити рослини або прибрати будинок.

Компанія Google анонсувала оновлення кількох сімейних функцій, які доступні в Google Assistant. Оновлення мають запрацювати до Дня матері, який відзначають у другу неділю травня. Зокрема, тепер в Google Assistant з’явиться розширена функція сімейної трансляції, яка дозволить надсилати повідомлення на всі пристрої, на яких доступний Assistant, у вашому домі, повідомляє The Verge.

Як йдеться у повідомленні, за допомогою сімейної трансляції повідомлення тепер відображатимуться і на телефонах вашої сімейної групи. «Наприклад, якщо ви хотіли сказати всім, щоб вони були тихими, повернувшись додому, члени сімейної групи зможуть отримати це повідомлення за межами будинку», — пише The Verge.

Крім цього, Google додає нові нагадування до своєї функції Family Bell, які дозволять автоматично нагадувати своїй родині, що комусь потрібно полити рослини або прибрати в домі.

Нагадаємо, компанія Google розробляє оновлення, яке допоможе користувачам зберігати будь-який контент: скріни, посилання, списки справ, нагадування, рукописні нотатки тощо в одному місці. Також за допомогою функції Memory користувачі зможуть користуватися «розумним» пошуком. 

Фото: unsplash

ms.detector.media