Google Pay запускає міжнародні грошові перекази

Google Pay запускає міжнародні грошові перекази

11:34,
12 Травня 2021
2408

Google Pay запускає міжнародні грошові перекази

11:34,
12 Травня 2021
2408
Google Pay запускає міжнародні грошові перекази
Google Pay запускає міжнародні грошові перекази
Автори:
Спершу функція запрацює для користувачів зі США, які зможуть відправляти кошти в Індію та Сінгапур.

Компанія Google за допомогою своєї системи Google Pay дозволить користувачам пересилати гроші своїм родичам та знайомим у інші країни. Наразі ж всі користувачі Google Pay у США зможуть надсилати гроші користувачам Google Pay в Індії та Сінгапурі завдяки новій інтеграції з Western Union та Wise, йдеться у блозі компанії Google.

«До кінця року ми очікуємо, що користувачі Google Pay зі США зможуть пересилати гроші людям у більш ніж 200 країнах через Western Union та більш ніж у 80 країн через Wise», — зазначають у компанії.

Повідомляється, що для того, аби надіслати гроші за кордон, потрібно:

— Знайти користувача, якому ви хочете переказати гроші;

— торкнутися опції «Оплатити»;

— обрати Western Union або Wise;

— виконати необхідні дії, аби завершити платіж.

Нагадаємо, компанія Google додала оновлення, яке дозволяє  оплачувати парковку дистанційно, що корисно під час пандемії. Завдяки інтеграції з додатками Passport і ParkMobile, можна оплачувати лічильник прямо з навігації в Google Maps і не торкатися до лічильника. Треба натиснути кнопку «Оплатити парковку», яка з'являється, коли авто наближаєтеся до місця призначення. Потім потрібно буде ввести номер лічильника, час, на який треба  припаркуватися, і натиснути  «Оплатити».  У подальшому можна подовжити час паркування – також безконтактно.

Фото: Google

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду