WhatsApp запустив функцію повідомлень, що зникають

WhatsApp запустив функцію повідомлень, що зникають

14:49,
5 Листопада 2020
1413

WhatsApp запустив функцію повідомлень, що зникають

14:49,
5 Листопада 2020
1413
WhatsApp запустив функцію повідомлень, що зникають
WhatsApp запустив функцію повідомлень, що зникають
Автори:
Уже цього місяця функція стане доступною для користувачів в усьому світі.

У месенджері WhatsApp зʼявилась можливість надсилати повідомлення, що зникають через 7 днів. Про це повідомляє пресслужба компанії Facebook, якій належить месенджер.

«Велика частина з того, що ми відправляємо, не обовʼязково має бути вічною. Наша мета — зробити спілкування у WhatsApp максимально наближеним до особистого, отже, деякі повідомлення не повинні залишатися там назавжди», — пояснили розробники.

Якщо включити функцію «Зникнення повідомлень», нові повідомлення, які відправили в чат, зникатимуть через 7 днів. В особистому чаті будь-яка людина може включити або відключити цю функцію. У групах її будуть контролювати адміністратори.

Як стверджують в компанії, уже цього місяця функція стане доступною для користувачів в усьому світі.

Тестувати нову функцію в WhatsApp почали в жовтні минулого року. Вона була доступна лише у версії додатка 2.19.275.

Раніше схожу функцію запустив месенджер Viber. Месенджер переніс функцію повідоКомпанія Facebook, якій належить месенджер WhatsApp, почала тестувати можливість назавжди відключити звук і оповіщення в чаті.млень, які зникають, з секретних чатів у звичайні. 

Нагадаємо, компанія Facebook, якій належить месенджер WhatsApp, почала тестувати можливість назавжди відключити звук і оповіщення в чаті.

Фото: Pixabay

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду