В Україні запрацювала платіжна система від Facebook

В Україні запрацювала платіжна система від Facebook

10:55,
14 Серпня 2020
1690

В Україні запрацювала платіжна система від Facebook

10:55,
14 Серпня 2020
1690
В Україні запрацювала платіжна система від Facebook
В Україні запрацювала платіжна система від Facebook
Автори:
Поки що Facebook Pay доступний лише в десктопній версії.

В Україні запрацювала платіжна система Facebook Pay. Вона дозволяє українським користувачам робити пожертвування та купувати віртуальну валюту соцмережі, повідомляє видання Liga.Tech.

Зазначається, що редактору видання вдалося прив'язати до сервісу банківську карту Mastercard та перерахувати гроші на збір пожертвувань через Facebook.

«Платіж пройшов у доларах за курсом банку. Сервіс також підтримує платіжні системи Visa і PayPal», - йдеться у повідомленні.

Зараз через Facebook Pay можна зробити пожертвування завдяки вбудованому механізму збору коштів та купити віртуальну валюту Facebook Stars, за допомогою якої можна буде підтримати блогерів.

Поки що Facebook Pay доступна лише в десктопній версії.

Компанія Facebook презентувала єдину систему онлайн-платежів для Facebook, Instagram, Messenger та WhatsApp Facebook Pay у листопаді 2019 року. За допомогою Facebook Pay користувачі можуть переводити гроші друзям, оплачувати товари в розділі Marketplace і квитки на заходи, збирати й робити пожертвування та здійснювати покупки всередині вбудованих додатків.

Нагадаємо, в Бразилії прийняли рішення призупинити роботу платіжного сервісу WhatsApp через тиждень після його офіційного запуску. Центральний банк Бразилії звернувся до платіжних партнерам WhatsApp в Бразилії Mastercard і Visa з проханням призупинити переказ грошей в додатку. Свої дії регулятор пояснив тим, що у нього не було можливості проаналізувати WhatsApp Pay до його запуску.

Фото: Pixabay

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду