ms.detector.media
MediaSapiens
05.11.2020 14:49
WhatsApp запустив функцію повідомлень, що зникають
WhatsApp запустив функцію повідомлень, що зникають
Уже цього місяця функція стане доступною для користувачів в усьому світі.

У месенджері WhatsApp зʼявилась можливість надсилати повідомлення, що зникають через 7 днів. Про це повідомляє пресслужба компанії Facebook, якій належить месенджер.

«Велика частина з того, що ми відправляємо, не обовʼязково має бути вічною. Наша мета — зробити спілкування у WhatsApp максимально наближеним до особистого, отже, деякі повідомлення не повинні залишатися там назавжди», — пояснили розробники.

Якщо включити функцію «Зникнення повідомлень», нові повідомлення, які відправили в чат, зникатимуть через 7 днів. В особистому чаті будь-яка людина може включити або відключити цю функцію. У групах її будуть контролювати адміністратори.

Як стверджують в компанії, уже цього місяця функція стане доступною для користувачів в усьому світі.

Тестувати нову функцію в WhatsApp почали в жовтні минулого року. Вона була доступна лише у версії додатка 2.19.275.

Раніше схожу функцію запустив месенджер Viber. Месенджер переніс функцію повідоКомпанія Facebook, якій належить месенджер WhatsApp, почала тестувати можливість назавжди відключити звук і оповіщення в чаті.млень, які зникають, з секретних чатів у звичайні. 

Нагадаємо, компанія Facebook, якій належить месенджер WhatsApp, почала тестувати можливість назавжди відключити звук і оповіщення в чаті.

Фото: Pixabay

ms.detector.media