Twitter зробить пошук ретвітів простішим

Twitter зробить пошук ретвітів простішим

19:25,
1 Вересня 2020
1694

Twitter зробить пошук ретвітів простішим

19:25,
1 Вересня 2020
1694
Twitter зробить пошук ретвітів простішим
Twitter зробить пошук ретвітів простішим
Автори:
Для цього соціальна мережа запустить новий лічильник твітів, який показуватиме, скільки разів допис цитували й поширювати разом з коментарями.

Соціальна мережа Twitter запускає новий лічильник твітів «Цитування твіту», який показує, скільки разів допис цитували й поширювати разом з коментарями. Це дозволить спростити пошук ретвітів. Лічильник розташований між мітками «Ретвіти» та «Подобається». Про це повідомляє видання The Verge.

Соціальна мережа тестувала нову функцію кілька місяців. «Ретвіти з коментарями додають більше цінності в розмову, тому ми зробили їх пошук простішим», —пояснюють в соціальній мережі. 

Раніше твіти та ретвіти можна було шукати, вводячи URL-адресу допису у вікно пошуку, однак спеціальна кнопка робить цей процес набагато швидшим та зручнішим.

У соціальній мережі відмічають, що багато користувачів часто обирають саме цитування допису, замість того, щоб відповідати на нього. Нова функція дозволить бачити всі цитування в одному місці.

Нагадаємо, cоціальна мережа Twitter почала маркувати акаунти, які належать представникам дипломатичних відомств різних країн, ЗМІ, пов'язаним з державою ЗМІ і їхнім головним редакторам.

Фото: Pixabay

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду