Instagram запустив функцію закріплення коментарів

Instagram запустив функцію закріплення коментарів

11:50,
9 Липня 2020
4949

Instagram запустив функцію закріплення коментарів

11:50,
9 Липня 2020
4949
Instagram запустив функцію закріплення коментарів
Instagram запустив функцію закріплення коментарів
Автори:
Тепер користувач сам може вибрати, які саме коментарі під його дописом будуть йти першими

Instagram запровадив функцію прикріплених коментарів, яку компанія почала тестувати ще в травні, повідомляє The Verge. Ця функція дозволяє будь-якому користувачеві зафіксувати три коментарі до публікації у верхній частині теми. Функція створена для того, щоб автор публікації  зміг модерувати коментарі, підкреслюючи позитивні повідомлення і роблячи менш видимими негативні та образливі дописи.

Щоб закріпити коментар, треба провести пальцем ліворуч, щоб відкрити варіанти того, що ви хочете зробити з коментарем – відповісти, повідомити про порушення або видалити. Тепер ліворуч від цих варіантів, є піктограма , яка дозволяє закріпити коментар.

Нагадаэмо, що раніше Instagram створив  інструмент для масового видалення коментарів, який існує вже два місяці. Останні кілька років Instagram запровадив багато функцій для вдосконалення своїх інструментів для боротьби з домаганнями, зловживаннями та дезінформацією, зокрема, значно посилив модерацію коментарів в Instagram. Зараз компанія використовує штучний інтелект для автоматичного блокування образливих коментарів, а також для попередження користувачів перед тим, як вони публікують потенційно образливі чи шкідливі коментарі.

Фото: Alex Castro/The Verge

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду