Нова функція додатку YouTube буде нагадувати, що пора спати

Нова функція додатку YouTube буде нагадувати, що пора спати

14:01,
21 Травня 2020
2384

Нова функція додатку YouTube буде нагадувати, що пора спати

14:01,
21 Травня 2020
2384
Нова функція додатку YouTube буде нагадувати, що пора спати
Нова функція додатку YouTube буде нагадувати, що пора спати
Автори:
Крім того, у компанії заявили й про створення низки інших функцій, які «покращать наше цифрове життя».

Платформа YouTube у своєму мобільному додатку для Android і iOS додала нову функцію нагадування про те, що пора йти спати. Як зазначають у компанії, повинна сприяти скороченню часу перегляду відео.

Про це повідомляють у блозі YouTube.

Зазначають, що тепер у налаштуваннях програми можна встановити час отримання нагадувань. Їх можна буде прийняти, відхилити або відкласти на деякий час. Функція також дозволяє переривати відтворення відео, після отримання нагадування.

Функцію можна увімкнути у параметрах «Сповіщення», далі включити «Нагадати мені, коли прийшов час спати» і встановити час початку і закінчення нагадування.

Крім того, у компанії заявили й про створення низки інших функцій, які «покращать наше цифрове життя».  Серед них - функція, яка дозволяє краще контролювати час, який користувачі приділяють платформі на день. Вона дозволятиме визначати час, скільки люди переглядають відео YouTube сьогодні, вчора та протягом останніх 7 днів. Функція також міститиме «повний набір інструментів для користувачів, які хочуть керувати звичками перегляду відео».

Ще одна функція - нагадування про перерву. Вона дозволяє встановити час для сигналу «йти на перерву» під час перегляду відео. Запланований дайджест сповіщень дозволяє поєднувати всі щоденні push-сповіщення, отримані від програми YouTube, в одне комбіноване сповіщення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що YouTube відмовилася видаляти діпфейк з голосом репера Jay-Z.

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду