ms.detector.media
MediaSapiens
01.09.2020 19:25
Twitter зробить пошук ретвітів простішим
Twitter зробить пошук ретвітів простішим
Для цього соціальна мережа запустить новий лічильник твітів, який показуватиме, скільки разів допис цитували й поширювати разом з коментарями.

Соціальна мережа Twitter запускає новий лічильник твітів «Цитування твіту», який показує, скільки разів допис цитували й поширювати разом з коментарями. Це дозволить спростити пошук ретвітів. Лічильник розташований між мітками «Ретвіти» та «Подобається». Про це повідомляє видання The Verge.

Соціальна мережа тестувала нову функцію кілька місяців. «Ретвіти з коментарями додають більше цінності в розмову, тому ми зробили їх пошук простішим», —пояснюють в соціальній мережі. 

Tweets about a Tweet add more to the conversation, so we’ve made them even easier to find.

Retweets with comments are now called Quote Tweets and they've joined the Tweet detail view. Tap into a Tweet, then tap "Quote Tweets" to see them all in one place. pic.twitter.com/kMqea6AC80

— Twitter Support (@TwitterSupport) August 31, 2020

Раніше твіти та ретвіти можна було шукати, вводячи URL-адресу допису у вікно пошуку, однак спеціальна кнопка робить цей процес набагато швидшим та зручнішим.

У соціальній мережі відмічають, що багато користувачів часто обирають саме цитування допису, замість того, щоб відповідати на нього. Нова функція дозволить бачити всі цитування в одному місці.

Нагадаємо, cоціальна мережа Twitter почала маркувати акаунти, які належать представникам дипломатичних відомств різних країн, ЗМІ, пов'язаним з державою ЗМІ і їхнім головним редакторам.

Фото: Pixabay

ms.detector.media