У картах Google додали функції. Що нового?

У картах Google додали функції. Що нового?

14:34,
7 Лютого 2020
7259

У картах Google додали функції. Що нового?

14:34,
7 Лютого 2020
7259
У картах Google додали функції. Що нового?
У картах Google додали функції. Що нового?
6 лютого карти Google відсвяткували 15 років, оновивши додаток.

По-перше, у додатка змінився логотип. Також Дейн Глазго (Dane Glasgow), віце-президент Google з питань продуктів, написав що у програми тепер буде п’ять вікон внизу екрана:

  • «Огляд», де показують цікаві місця довкола користувача.
  • «Поїздки», де можна зберегти свої маршрути та отримувати оновлення щодо руху транспорту.
  • «Збережене». Тут будуть відмічені вами чи відвідані місця та бронювання.
  • «Додати», де ви можете поділитися фотографіями та переглянути попередньо завантажені вами світлини.
  • «Новини». Це новий розділ, де буде зібрана інформація від медіа та «локальних експертів» про варті відвідин місця. Також у цьому вікні можна буде переписуватися з компаніями, які ви знайдете на картах.

Крім того, у додатку з’явилась більша деталізація щодо транспорту. З березня ці опції почнуть вводити у різних країнах. Тепер, обравши маршрут, ви можете дізнатися, наскільки в ньому багато людей у цей час. Також компанія повідомить про температуру у транспорті та чи є там заходи безпеки (приміром, камери). Оцінки базують на відгуках користувачів додатка.

У країнах, де є секції транспорту для жінок, карти підкажуть, як ним скористатися. А в Японії можна тепер обрати маршрут, залежно від кількості вагонів у транспорті, «щоб збільшити свої шанси у нього потрапити».

У компанії розповідають, що продовжують вдосконалювати функцію Live View. Вона допомагає за допомогою камери смартфона зорієнтуватися на місцевості. Цю опцію почнуть впроваджувати у більшій кількості місць. Також можна буде побачити, як далеко і в якому напрямку знаходиться місце. Ось, як це виглядає:

Нагадаємо, нещодавно MediaSapiens писав, що через збій Google відправила випадковим людям приватні відео з сервісу Google Фото.

Зображення: Google

 

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду