Піару Віталія Кличка в теленовинах побільшало майже втричі — моніторинг

Піару Віталія Кличка в теленовинах побільшало майже втричі — моніторинг

10:31,
22 Жовтня 2021
1910

Піару Віталія Кличка в теленовинах побільшало майже втричі — моніторинг

10:31,
22 Жовтня 2021
1910
Піару Віталія Кличка в теленовинах побільшало майже втричі — моніторинг
Піару Віталія Кличка в теленовинах побільшало майже втричі — моніторинг
Найбільше позитивних матеріалів з ознаками замовності про мера Києва у вересні показав канал «Інтер».

У два з половиною рази зросла у вересні в порівнянні з серпнем кількість новинних матеріалів з ознаками замовності на користь київського міського голови Віталія Кличка. Більшість із них вийшли на каналі «Інтер». Про це йдеться в Про це йдеться в підсумках моніторингу щоденних теленовин за вересень 2021 року.

Моніторинг зафіксував тринадцять матеріалів з ознаками замовності, головним героєм яких був Віталій Кличко. У серпні таких матеріалі було п’ять. Віталій Кличко опинився на третьому місці рейтингу гаданих замовників джинси. Як і у серпні, більшість матеріалів (10 із 13) у вересні вийшли на каналі «Інтер».

Також піарили київського міського голову на каналах Віктора Пінчука (два матеріали на ICTV та один на СТБ). «Інтер» піарив Кличка й раніше, але такої активної підтримки не надавав політикові навіть під час виборчої кампанії.

Відсоток матеріалів з ознаками замовності в загальному масиві проаналізованих новин зріс із 6,4% до 7,2%. Абсолютний показник також зріс із 194 до 218 матеріалів. Однак кількість політичної джинси збільшилась не так різко: із 171 матеріалу в серпні до 182 у вересні. Лідерами за кількістю матеріалів з ознаками замовності залишилися «Опозиційна платформа — За життя» та Рінат Ахметов. Більше про тенденції в телевізійних новинах вересня читайте в огляді «Детектора медіа».

Фото: kiev.klichko.org

 

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ігор
12:18 / 22.10.2021
Кличко "патріотично", по спортивному влаштовував договірняки з Порошенком за посередництва старого проросійського Фірташа: тобі Київ, тобі - Україна. Кличко та "Удар" у Раді часів Януковича боролись проти кнопкодавства - за часів Порошенка мовчали. Про корупцію Кличко взагалі мовчить, як і всі "патріоти" - нема її тут. І це коли Україна на другому місті після КНДР по корупції чиновників у вишиванках. Цікаво, такі договірняки у спорті можливі? Але саме такі подвійні стандарти патріотів і приваблюють електорат.
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду