Starlink запустила глобальний роумінг

Starlink запустила глобальний роумінг

11:35,
17 Березня 2023
1749

Starlink запустила глобальний роумінг

11:35,
17 Березня 2023
1749
Starlink запустила глобальний роумінг
Starlink запустила глобальний роумінг
Для користування послугою необхідні портативні термінали.

Starlink запустила новий тариф Starlink Roam, який дозволяє використовувати термінал з будь-якої точки світу. Про це компанія SpaceX повідомила у Twitter.

«Тепер Starlink пропонує можливість глобального роумінгу для клієнтів, які подорожують у місця, де з’єднання було ненадійним або зовсім недоступним», – зазначено у повідомленні.

Глобальний роумінг коштує 200 доларів на місяць, на 50 доларів дорожче, ніж його регіональний аналог. Глобальний роумінг доступний лише з портативним обладнанням, його вартість – 599 доларів.

Користувачам, які планують використовувати роумінг Starlink Roam під час руху транспортного засобу, доведеться придбати плаский високопродуктивний термінал, вартістю 2 500 доларів, повідомило видання Еngadget.

У Starlink зауважили, що коли користувач використовуєте Starlink Roam понад два місяці за межами своєї країни, йому доведеться здійснити перереєстрацію придбаного обладнання.

До цього компанія повідомляла, що послуги глобального роумінгу «залежать від регуляторних дозволів», оскільки вона все ще не має повноважень надавати інтернет-під'єднання в деяких країнах, наприклад в Індії. Starlink також заявила, що ви можете відчувати «короткі періоди поганого зв'язку або взагалі його відсутність», поки компанія працює над розширенням своєї супутникової мережі для більшого покриття.

Нагадаємо, 3 березня американська компанія SpaceX запустила на орбіту чергову партію з 51 інтернет-супутника для системи Starlink.

Наприкінці лютого американська компанія SpaceX запустила в космос новітні супутники V2 mini, які забезпечуватимуть більш якісний сигнал для системи інтернету Starlink.

Фото: starlink.com, twitter.com/spacex

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду