Facebook об'єднає чати Instagram і Messenger

Facebook об'єднає чати Instagram і Messenger

18:55,
17 Серпня 2020
3049

Facebook об'єднає чати Instagram і Messenger

18:55,
17 Серпня 2020
3049
Facebook об'єднає чати Instagram і Messenger
Facebook об'єднає чати Instagram і Messenger
Автори:
Завдяки цьому користувачі зможуть спілкуватися між собою, не перемикаючись між месенджерами.

Компанія Facebook тестує інтеграцію чатів Instagram і Messenger. Деякі користувачі пристроїв iOS і Android в США отримали повідомлення про це в додатку Instagram, повідомляє видання The Verge. 

Якщо оновити то додаток, то звичайний значок Direct Messages в правому верхньому куті Instagram буде замінений логотипом Facebook Messenger.

«В Instagram з'явився новий спосіб обміну повідомленнями зі списком функцій. Серед них - «Новий барвистий вигляд для ваших чатів», більше смайликів-реакцій, а також функція «чат з друзями, які використовують Facebook», - таке повідомлення з'явилося на екрані оновлення програми Instagram.

У виданні відмічають, що чати в Instagram стали яскравішими, а колір  повідомлення можна змінювати при прокручуванні, як і в Facebook. Однак сама функція поки що не працює - відправити повідомлення користувачам Facebook з Instagram не можна.

Вперше компанія Facebook заявила про плани уніфікації платформ Messenger, Instagram і WhatsApp ще у 2019 році. Завдяки цьому користувачі зможуть спілкуватися між собою, не перемикаючись між месенджерами.

Нагадаємо, cоцмережа Instagram  вносить зміни у свою політику - відтепер вона буде  запитувати у власників «потенційно підозрілих» акаунтів документи для підтвердження особи.

Фото: Unsplash, The Verge

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду