Facebook відмовиться від старого дизайну у вересні

Facebook відмовиться від старого дизайну у вересні

11:05,
21 Серпня 2020
2302

Facebook відмовиться від старого дизайну у вересні

11:05,
21 Серпня 2020
2302
Facebook відмовиться від старого дизайну у вересні
Facebook відмовиться від старого дизайну у вересні
Автори:
Повернутись до старого дизайну стане неможливим.

Соціальна мережа Facebook у вересні перейде на новий дизайн. При цьому попередній дизайн стане недоступним для користувачів. Такі повідомлення вже отримали користувачі Facebook в Україні, повідомляє MediaSapiens.

У повідомленні говориться, що блок новин стан стане ширшим і більш вираженим, додаток завантажуватиметься швидше, а для збереження зору компанія порадила перемкнутися на темний режим.

Також Facebook наголосила, що новий дизайн стане кращим, за попередній.

Тим часом користувачі Facebook в Україні не дуже задоволені таким рішенням соцмережі. Багато хто з них виступає за збереження старого дизайну соцмережі.

Facebook почав тестувати новий дизайн на початку 2020 року. Спершу до нього отримала доступ невелика частина користувачів. 

У березні новий дизайн став доступним для більшості користувачів. Коли користувач логінився в соцмережу, йому пропонували спробувати новий дизайн. 

Від старого дизайну новий відрізнається тим, що сторіз винесли вгору, поле для створення нового поста розташоване під ними; з’явився темний фон, іконки розділів і подій стали більш яскравими і великими, зменшилась ширина стрічки Facebook.

Нагадаємо, Facebook тестує інтеграцію чатів Instagram і Messenger. Деякі користувачі пристроїв iOS і Android в США отримали повідомлення про це в додатку Instagram.

Фото: Pixabay

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду