ms.detector.media
MediaSapiens
17.08.2020 18:55
Facebook об'єднає чати Instagram і Messenger
Facebook об'єднає чати Instagram і Messenger
Завдяки цьому користувачі зможуть спілкуватися між собою, не перемикаючись між месенджерами.

Компанія Facebook тестує інтеграцію чатів Instagram і Messenger. Деякі користувачі пристроїв iOS і Android в США отримали повідомлення про це в додатку Instagram, повідомляє видання The Verge. 

Якщо оновити то додаток, то звичайний значок Direct Messages в правому верхньому куті Instagram буде замінений логотипом Facebook Messenger.

«В Instagram з'явився новий спосіб обміну повідомленнями зі списком функцій. Серед них - «Новий барвистий вигляд для ваших чатів», більше смайликів-реакцій, а також функція «чат з друзями, які використовують Facebook», - таке повідомлення з'явилося на екрані оновлення програми Instagram.

У виданні відмічають, що чати в Instagram стали яскравішими, а колір  повідомлення можна змінювати при прокручуванні, як і в Facebook. Однак сама функція поки що не працює - відправити повідомлення користувачам Facebook з Instagram не можна.

Вперше компанія Facebook заявила про плани уніфікації платформ Messenger, Instagram і WhatsApp ще у 2019 році. Завдяки цьому користувачі зможуть спілкуватися між собою, не перемикаючись між месенджерами.

Нагадаємо, cоцмережа Instagram  вносить зміни у свою політику - відтепер вона буде  запитувати у власників «потенційно підозрілих» акаунтів документи для підтвердження особи.

Фото: Unsplash, The Verge

ms.detector.media