Міноборони запустило онлайн-платформу «Військовий асистент»

Міноборони запустило онлайн-платформу «Військовий асистент»

08:00,
11 Квітня 2024
2018

Міноборони запустило онлайн-платформу «Військовий асистент»

08:00,
11 Квітня 2024
2018
Міноборони запустило онлайн-платформу «Військовий асистент»
Міноборони запустило онлайн-платформу «Військовий асистент»
Ресурс доступний для всіх типів пристроїв — від ноутбуків до смартфонів і планшетів.

Міністерство оборони України запустило онлайн-платформу «Військовий асистент», створену спеціально для військовослужбовців. Вона спростить подачу офіційних документів. Про це повідомила пресслужба Міноборони.

На платформі «Військовий асистент» розмістили більш як 80 стандартизованих шаблонів для різноманітних ситуацій — від отримання відпустки до звільнення зі служби. Вони доступні у форматах .doc, .docx, та .pdf, щоб мінімізувати помилки та знизити затримки з затвердженням документів, а також забезпечити ефективний захист прав військових.

На платформі «Військовий асистент» розмістили понад 80 стандартизованих шаблонів документів

«Наша мета — зробити процес подання документів максимально простим та ефективним», — розповів заступник міністра оборони України Станіслав Гайдер.

Ресурс працює на всіх типах пристроїв — від ноутбуків до смартфонів і планшетів. Його оновлюватимуть, щоб відповідати потребам, які зростають.

Проєкт реалізували у співпраці з Генштабом ЗСУ на основі вже існуючого вебсайту «Турбота про військовослужбовця», призначеного для оптимізації документообігу в ЗСУ.

Нагадаємо, Міноборони України створює мобільний застосунок для військових «Армія+», який дасть змогу отримувати документи, писати відгуки і навчатися онлайн. Очікується, що в застосунку «Армія+» будуть доступні: електронне посвідчення захисника; комплексна інформаційна база щодо проходження служби; форми зворотного зв’язку; навчальні онлайн-курси для саморозвитку.

Фото: пресслужба Міноборони України

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду