Школярам у США викладатимуть інформатику за допомогою Minecraft

Школярам у США викладатимуть інформатику за допомогою Minecraft

11:25,
29 Грудня 2023
1964

Школярам у США викладатимуть інформатику за допомогою Minecraft

11:25,
29 Грудня 2023
1964
Школярам у США викладатимуть інформатику за допомогою Minecraft
Школярам у США викладатимуть інформатику за допомогою Minecraft
Проєкт охопить близько 3,5 тис. школярів у Нью-Йорку та Каліфорнії.

Міністерство освіти США схвалило грант, у межах якого для учнів середніх шкіл у Нью-Йорку та Каліфорнії у вивчення інформатики та інших дисциплін інтегрують систему Minecraft Education. Про це повідомило видання GameRant.

Міністерство освіти США через програму освітніх інновацій та досліджень виділило 4 млн доларів фінансування некомерційній організації Urban Arts. Мета гранту — навчити програмування та інформатики 3450 дітей у 6–8 класах у Нью-Йорку та Каліфорнії. При цьому приблизно 70% будуть із сімей із доходом нижче федеральної межі бідності.

У межах проєкту Minecraft Education використовуватимуть, щоб допомогти учням навчитися програмування через ігрові дії. Очікується, що успіхи дітей сприятимуть їх кращому залученню в шкільне життя та освітній процес.

Як відомо, освітня платформа Minecraft Education Edition у бета-версії стартувала у 2016 році. Вона була розроблена на основі популярної відеогри «Minecraft», яка дає гравцям змогу використовувати 3D-блоки для створення власних світів та досліджувати світи, створені іншими. Система Minecraft Education зарекомендувала себе ефективним інструментом для вивчення кодування, інформатики, інших дисциплін STEM, розвитку цифрових навичок, інфомедійної грамотності учнів. Minecraft EE активно використовують як навчальний інструмент у школах по всьому світу.

Нагадаємо, в Україні в 50 пілотних цифрових освітніх центрах, створених за підтримки ЮНІСЕФ, використовуватимуть для занять із дітьми навчальну платформу Minecraft Education.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ігнат
15:47 / 10.04.2024
сайт лучший
BackB|@ck
21:26 / 31.12.2023
Занадто зухвалі будуть будувати самі знаєте що))
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду