Apple оновить програмне забезпечення для iPhone 12

Apple оновить програмне забезпечення для iPhone 12

13:50,
18 Вересня 2023
1713

Apple оновить програмне забезпечення для iPhone 12

13:50,
18 Вересня 2023
1713
Apple оновить програмне забезпечення для iPhone 12
Apple оновить програмне забезпечення для iPhone 12
Apple хоче врегулювати проблеми з випромінюванням смартфона, які виявили французькі регулятори.

Apple випустить оновлення програмного забезпечення для iPhone 12, щоб розв’язати проблеми з випромінюванням, які виявили французькі регулятори. Про це повідомило Reuters.

Французьке національне агентство частот (ANFR) повідомило, що випробування на iPhone 12 виявили випромінювання вище допустимого. Відтак у Франції призупинили продаж цих смартфонів.

Після оприлюднення висновку французького регулятора уряд Бельгії негайно звернувся до Бельгійського інституту поштових послуг і телекомунікацій по підтвердження або принаймні аналіз потенційної загрози від смартфона.

Німецьке мережеве агентство BNetzA повідомило, що французьке розслідування може призвести до заходів, які застосовуватимуться в усіх країнах-членах ЄС.

Оновлення програмного забезпечення для iPhone 12 не змінить рівень випромінювання, але дасть змогу смартфону відповідати протоколам тестування французьких регуляторів. Apple сподівається, що цього буде достатньо, щоб продовжувати продаж пристроїв у країні. Водночас у Франції заявили, що після оновлення програмного забезпечення вони відновлять тестування.

Уточнимо, вперше iPhone 12 був випущений у вересні 2020 року, і він досі продається по всьому світу.

Нагадаємо, минулого тижня Apple представила лінійку нових iPhone, серед яких: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max.

Фото: смартфони iPhone 12 / Unsplash

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду