Apple назвала проблеми, які спричинюють перегрів нових iPhone 15 Pro

Apple назвала проблеми, які спричинюють перегрів нових iPhone 15 Pro

11:35,
2 Жовтня 2023
1402

Apple назвала проблеми, які спричинюють перегрів нових iPhone 15 Pro

11:35,
2 Жовтня 2023
1402
Apple назвала проблеми, які спричинюють перегрів нових iPhone 15 Pro
Apple назвала проблеми, які спричинюють перегрів нових iPhone 15 Pro
Смартфони перегріваються через помилку у програмному забезпеченні iOS 17, роботу застосунків Instagram, Uber та гру «Asphalt 9».

Корпорація Apple відреагувала на численні скарги клієнтів про перегрів нещодавно придбаних смартфонів iPhone 15 Pro та Pro Max. У компанії заявили, що виявили кілька проблем, які можуть призводити до цього, включно з помилкою у програмному забезпеченні iOS 17. Про це повідомило Mashable.

Невдовзі після виходу серії iPhone 15 користувачі почали повідомляти про випадки перегріву їхніх нових смартфонів. Дехто навіть ділився зображеннями інфрачервоних термометрів, які показували, що температура їхніх iPhone перевищує 46 градусів Цельсія.

При цьому висловлювали припущення, що одна з можливих причин перегріву — титановий корпус смартфона, який компанія позиціонувала як одну з головних особливостей нового продукту.

У коментарі виданню CNET компанія пояснила, що титановий корпус не є причиною проблеми перегріву, адже титан розсіює тепло ефективніше, ніж неіржавка сталь, яка використовувалася в попередніх моделях смартфонів лінії Pro.

Apple повідомила в коментарі Forbes, що було виявлено кілька причин перегріву нових смартфонів.

Найпростішою причиною назвали підвищену фонову активність у перші кілька днів після налаштування пристрою.

Водночас компанія визнала, що в iOS 17 виявили помилку, від якої страждають деякі користувачі. Відтак компанія оперативно готує оновлення програмного забезпечення, повідомило Reuters.

Крім цього в Apple заявили, що до перегріву призводить перевантаження системи програмами сторонніх розробників. Ідеться про застосунки Instagram, Uber та гру «Asphalt 9».

«Інша проблема стосується деяких недавніх оновлень програм сторонніх розробників, які спричиняють їх перевантаження системи», — зазначили в Apple.

У компанії додали, що працюють разом з розробниками програм над виправленнями проблем.

У корпорації Meta, якій належить Instagram, заявили, що вже випустили оновлення застосунку 27 вересня для вирішення згадуваної проблеми.

Нагадаємо, смартфони iPhone 15 Pro та Pro Max надійшли у продаж 22 вересня.

На фото: смартфони iPhone 15 Pro

Фото: Apple

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду