Ілон Маск підтвердив народження третьої дитини у стосунках зі співачкою Ґраймз

Ілон Маск підтвердив народження третьої дитини у стосунках зі співачкою Ґраймз

18:20,
11 Вересня 2023
3402

Ілон Маск підтвердив народження третьої дитини у стосунках зі співачкою Ґраймз

18:20,
11 Вересня 2023
3402
Ілон Маск підтвердив народження третьої дитини у стосунках зі співачкою Ґраймз
Ілон Маск підтвердив народження третьої дитини у стосунках зі співачкою Ґраймз
Бізнесмен має вибуховий характер та десятьох дітей.

Керівник компаній SpaceX і Tesla, мільярдер Ілон Маск офіційно підтвердив народження третьої дитини у стосунках із канадською співачкою Ґраймз. Дитину назвали Техно Механікус на прізвисько Тау. Про це йдеться в рецензії Дженіфер Салай у The New York Times на уривок біографії, яку готує Волтер Айзексон. Сам Маск підтвердив це в соцмережі «X».

У своєму дописі в «X» Маск зазначив, що ім'я їхньої молодшої дитини — Тау Техно Механікус.

Про дитину біограф згадав у частині, де описують характер Маска: «Деякі з його помічників запевняють, що він зрештою прислухається до раціо, але Айзексон помітив звичку Маска називати ідіотом кожного, хто чинить йому опір. Музикантка Ґраймс, мати трьох дітей Маска (існування третього, Techno Mechanicus на прізвисько Tau, досі зберігається в таємниці), називає його вибуховість "режимом демона" — настроєм, який "спричиняє багато хаосу". Водночас вона каже, що це дає йому змогу виконувати свою роботу».

Дитина народилася від сурогатної матері в червні 2022 року. Прізвисько Тау «було навіяне грецькою літерою, що позначає ірраціональне число, яке дорівнює удвічі помноженому на число Пі», — йдеться в біографії.

Приблизне числове значення, 6,28, натякає на день народження Маска, 28 червня, помітили журналісти.

Таємницю третьої дитини привідкрили менш ніж через тиждень після того, як Ґраймз відповіла на пост Волтера Айзексона в «X», коли той, рекламуючи біографію Ілона Маска, опублікував його фото з двома іншими дітьми.

Ґраймз (справжнє ім'я — Клер Еліс Буше) написала: «Скажіть Ілону, щоб дозволив мені побачити мого сина, або, будь ласка, хай відповість моєму адвокату. Мені досі навіть не дозволили побачити фото цих дітей». Згодом вона видалила цей коментар.

Загалом в Ілона Маска десять дітей від трьох різних жінок.

Перша дружина Маска, канадська письменниця Жюстін Вілсон, народила йому шістьох дітей, із яких перший син на ім'я Невада помер на 10-му тижні життя. 

Ілон Маск і Ґраймз уперше оголосили про стосунки в травні 2018 року. У 2020 році Ґраймз народила сина, якого вони назвали X AE A-XII на прізвисько Х. Бізнесмен згодом пояснив, що вимовляти це ім'я слід як Екс-Еш-Ей-Твелв. У 2021 році від сурогатної матері в них народилася друга дитина — дочка на імʼя Екса Дарк Сідеель на прізвисько Y (Вай). У 2022 році вони розірвали стосунки, проте співачка наголошувала, що їхні стосунки «плинні».

Після розриву з Ґраймз в Ілона Маска народилася двійня від підлеглої 36-річної Шивон Зіліс із компанії Neuralink.

Біографія Ілона Маска, яка готується до виходу, вже викликала міжнародний резонанс. CNN розповіло про уривок з нової біографії «Ілон Маск» авторства Волтера Айзексона, в якій ішлося про те, що  торік Маск таємно наказав своїм інженерам вимкнути мережу супутникового зв’язку Starlink поблизу кримського узбережжя, щоб перешкодити українській атаці на російський військово-морський флот. 

Рішення Маска вимкнути мережу, пише CNN, було зумовлене «гострим страхом», що Росія відповість ядерною зброєю на український напад на Крим. Ці побоювання в нього викликали розмови з «високопоставленими російськими посадовцями»

Сам мільярдер після розголосу інформації про цей уривок в біографії заявив, що торік не давав указівок своїм фахівцям відімкнути супутникову мережу Starlink біля Криму, оскільки, за його твердженням, вона там взагалі не працювала.

Фото: Ілон Маск та Ґраймз, Getty Images

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду