Застосунок Google Nearby Share тепер офіційно доступний у Windows

Застосунок Google Nearby Share тепер офіційно доступний у Windows

11:30,
20 Липня 2023
2920

Застосунок Google Nearby Share тепер офіційно доступний у Windows

11:30,
20 Липня 2023
2920
Застосунок Google Nearby Share тепер офіційно доступний у Windows
Застосунок Google Nearby Share тепер офіційно доступний у Windows
Програма забезпечує передачу файлів між пристроями через локальне бездротове з’єднання, забезпечуючи при цьому вищу швидкість, ніж через Bluetooth.

Компанія Google оголосила про повноцінний запуск комп’ютерної версії програми Nearby Share, яка дає змогу легко обмінюватися файлами між пристроями на Аndroid та персональними комп'ютерами з Windows, після періоду бета-тестування, який тривав з березня, повідомив Engadget.

Бета-версію встановили понад 1,7 мільйона людей. Вони використовували програму для передачі понад 50 мільйонів файлів, переважно фотографій і відео.

Google додала кілька нових функцій перед офіційним запуском програми. Користувачі зможуть побачити попередній перегляд зображення, щоб переконатися, що обрали необхідний файл для передавання. Також під час його передавання відображатиметься приблизний час, потрібний на завершення процесу.

Щоб використовувати Nearby Share для Windows, потрібно ввімкнути функції Wi-Fi і Bluetooth на персональному комп’ютері. Далі — просто перетягнути файл у програму або клацнути його правою кнопкою миші та вибрати параметр «Передача поблизу», щоб надіслати його на вибраний пристрій.

Коли облікові записи Google користувача активовані на комп’ютері й телефоні Android, планшеті чи хромбуку, передача файлів відбувається автоматично. При цьому пристрої мають перебувати на відстані не більше 5 метрів один від одного. У налаштуваннях видимості пристрою передбачені опції для обмеження спаму та запобігання небажаній передачі файлів.

Завантажити застосунок Nearby Share можна з офіційного сайту.

Нагадаємо, у травні Google розширив та модернізував свою платформу Find My Device, що дасть змогу користувачам знаходити загублені пристрої за допомогою Bluetooth-трекерів.

Фото: Android.com

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду