Вистави Театру Лесі Українки можна послухати у форматі подкастів

Вистави Театру Лесі Українки можна послухати у форматі подкастів

17:05,
18 Липня 2023
1220

Вистави Театру Лесі Українки можна послухати у форматі подкастів

17:05,
18 Липня 2023
1220
Вистави Театру Лесі Українки можна послухати у форматі подкастів
Вистави Театру Лесі Українки можна послухати у форматі подкастів
У добірці «Аудіосцени» театру п’ять аудіоперформансів.

Львівський театр Лесі Українки запрошує слухати вистави у форматі подкастів-аудіоперформансів. Поки працівники театру у відпустці та триває міжсезоння, аудиторія може слухати подкасти, які доступні в режимі 24/7. Наразі у вільному доступі є п’ять аудіоп’єс.

«Повітряна тривога» — створена за текстом драматурга та перформера Дена Гуменного і за режисурою Влада Білоненка. Її можна послухати у виконанні Андрія Кравчука та Андрія Росчіса.

«Я, війна і пластикова граната» — створена за п’єсою драматургині й театральної діячки Ніни Захоженко та за режисурою Андрія Кравчука. Ця п’єса звучить голосами Миколи Берези, Влада Білоненка, Назара Бонящука, Наталії Мазур, Ісабель Меркулової, Михайла Понзеля, Василя Сидорка і Тетяни Шелельо.

«Як моя мама зіграла в російську рулетку» — аудіоп’єса драматургині та докторки політичних наук Людмили Тимошенко в режисурі та виконанні Тетяни Фролової.

«Садити яблуні» — аудіоп’єса, створена за одноіменним текстом драматургині Ірини Гарець у режисурі Василя Колісника та виконанні Анастасії Перець.

«Як говорити з мертвими» — аудіоп’єса за одноіменним твором Анастасії Косодій у режисурі Світлани Ілюк. Ролі виконували: Віра Ганчар, Світлана Ілюк, Ростислав Кузик.

«Аудіосцена театру Лесі — це доступність сучасного театру в будь-який час, адже вона дає нагоду слухати п’єси у акторському виконанні будь-коли — дорогою на роботу, вдома чи на березі моря. Вистава починається тоді, коли захочуть глядачі, — варто лише натиснути кнопку “play”.

Аудіосцена — це один з інструментів взаємодії театру і глядачів. А також нагода не втрачати зв’язок між театром та аудиторією — і не тільки місцевою, зі Львова, а й з усієї України та навіть інших країн», — зазначив актор та продюсер «Аудіосцени» театру Лесі Василь Колісник.

Обрати зручну платформу для прослуховування можна за посиланням.

Нагадаємо, студенти УКУ презентували цикл подкастів «Генії теж із плоті» про життя Івана Франка. Студенти розповіли про хобі, сімейні стосунки, вподобання у побуті, кулінарні смаки видатного українського літератора.

Фото: teatrlesi.lviv.ua

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду