У «Дії» запустять послугу з перереєстрації авто

У «Дії» запустять послугу з перереєстрації авто

17:15,
16 Жовтня 2023
1307

У «Дії» запустять послугу з перереєстрації авто

17:15,
16 Жовтня 2023
1307
У «Дії» запустять послугу з перереєстрації авто
У «Дії» запустять послугу з перереєстрації авто
Стартував набір охочих випробувати послугу в режимі бета-тестування.

У «Дії» запустили бета-тестування нової послуги, яка допоможе перереєструвати авто онлайн. Про це повідомив віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій Михайло Федоров.

«Вже скоро в “Дії” запустимо революційну послугу з перереєстрації авто, щоб українці купували та продавали машини всього кількома кліками. Сьогодні стартує бета-тестування. Долучайтеся, щоб першими перевірити, як працює сервіс», — зазначив міністр.

За його інформацією, перереєстрація буде доступна для легкових авто, мотоциклів або мопедів. Продавець має оформити в «Дії» договір та поділитися QR-кодом або посиланням, а покупець, зі свого боку, має ознайомитися з документом, вибрати номерні знаки й техпаспорт.

У міністерстві внутрішніх справ повідомили, що сьогодні в застосунку «Дія» відкрили набір охочих взяти участь у бета-тестуванні послуги з перереєстрації транспортних засобів. Особи, які зголосяться, зможуть реально продати та придбати автомобіль.

Долучитись до набору на бета-тестування можна за посиланням. Взяти участь у ньому можуть виключно повнолітні громадяни України, які мають:

  • свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу;
  • реєстраційний номер платника податків;
  • ID, закордонний паспорт або посвідку на проживання;
  • зареєстроване місце реєстрації проживання;
  • Дія.Підпис.

Крім того, для водіїв у майбутньому запровадять можливість доставки документів поштовим оператором. Якщо водій придбає автомобіль з іншої області, він може замовити отримання номерних знаків та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу в будь-яке зручне відділення «Укрпошти», повідомила пресслужба МВС.

Нагадаємо, раніше в «Дії» розпочали бета-тестування послуги сплати штрафу за адміністративне правопорушення.

На фото: послуга з перереєстрації авто в «Дії»

Фото: Головний сервісний центр МВС України

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду