YouTube спробував створити перший «вічний» відеокліп

YouTube спробував створити перший «вічний» відеокліп

16:34,
30 Листопада 2020
2139

YouTube спробував створити перший «вічний» відеокліп

16:34,
30 Листопада 2020
2139
YouTube спробував створити перший «вічний» відеокліп
YouTube спробував створити перший «вічний» відеокліп
Автори:
За основу взяли пісню Біллі Айліш Bad Guy.

Сервіс відеохостингу YouTube і Google Creative Lab за допомогою штучного інтелекту створили перше у світі «нескінченне» музичне відео Infinite Bad Guy, в основі якого лежить пісня Біллі Айліш Bad Guy. Про це повідомляє видання The Verge.

Алгоритми Google TensorFlow знайшли понад 17 000 каверів у сотнях різних стилях і об'єднали їх в один нескінченний трек. Для проєкту розробили окремий сайт. За замовчуванням на сайті починає грати оригінальний трек Bad Guy, а на тлі «літають» сотні каверів від інших виконавців.

Коли ви переходите від одного відео до іншого, то кожне наступне буде відтворюватися з того ж моменту, на якому зупинився попереднє відео. Тому пісня не переривається, а перетікає з одного кавера в інший.

На сайті є поділ за тегами, які символізують різні версії аматорських виконань. Можна вибрати варіант, зіграний на укулеле, гітарі або піаніно. Є треки, виконані в стилі а капела, метал або хором.

Кореспондент The Verge відмічає, що проєкт поки що не ідеальний, адже інколи бувають затримки при перемиканні між різними каверами.

«Поки що проєкт не забезпечує плавного переходу між різними міксами. Але це чудова ініціатива, яка допоможе згаяти кілька хвилин. Сподіваюсь, що компанії допрацюють свій продукт і ми тоді отримаємо справді нескінченну пісню», - відмічає він.

Нагадаємо, платформа YouTube оновила свої правила - відтепер реклама може з’являтись на будь-яких відео. Це не обов’язково мають бути відео, які входять до партнерської програми YouTube. Однак творці таких відео не отримуватись роялті від платформи. 

Фото: YouTube

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду