Apple подає новий судовий позов, Samsung домагається перегляду попереднього процесу

00:00,
24 Вересня 2012
1167

Apple подає новий судовий позов, Samsung домагається перегляду попереднього процесу

00:00,
24 Вересня 2012
1167
Apple подає новий судовий позов, Samsung домагається перегляду попереднього процесу
Компанія Apple звернулася до суду з проханням заборонити продаж у США продукції Samsung, звинуваченої у порушенні її патентів, на постійній основі. Також яблучна корпорація висунула вимогу відшкодувати їй  додаткові збитки в обсязі $707 млн., повідомляє  Reuters.

У новому позові  Apple вимагає додаткового відшкодування: $400 млн. за порушення дизайну, $135 млн. – за навмисне порушення зразків патентів, $121 млн. – за  додаткові збитки від продажів продукції  Samsung, що не розглядалися  судом  присяжних, і  $50 млн. – відсотків за період до винесення попереднього судового рішення.

У позові до американської Феміди Samsung  просить влаштувати новий судовий процес. 

Samsung скаржиться на те, що «патентним правом можна  маніпулювати, надаючи одній компанії  монополію на прямокутники з закругленими кутами, або на технології, які щодня удосконалюють не тільки Samsung, але й інші компанії».

Минулого тижня Samsung заявила, що має намір додати до судових процесів у патентних  справах, які відбуваються у США, справу про iPhone 5 виробництва Apple.

При цьому обидві компанії збільшують маркетингові витрати для просування своїх новітніх виробів перед «бумом покупок» наприкінці року.

Двоє найкращих у світі виробників смартфонів, зауважує Reuters, застрягли у патентних битвах в 10 країнах світу, відстоюючи своє право бути номером один на прибутковому ринку.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Tabtimes
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду