Вийшов фільм 24-ї ОМБр про евакуацію з Часового Яру

Вийшов фільм 24-ї ОМБр про евакуацію з Часового Яру

16:25,
7 Липня 2024
2349

Вийшов фільм 24-ї ОМБр про евакуацію з Часового Яру

16:25,
7 Липня 2024
2349
Вийшов фільм 24-ї ОМБр про евакуацію з Часового Яру
Вийшов фільм 24-ї ОМБр про евакуацію з Часового Яру
24-та окрема механізована бригада імені короля Данила представила новий фільм, що висвітлює евакуацію з мікрорайону «Канал» в Часовому Яру. У фільмі глядачі зможуть побачити підготовку до бойового виїзду, втрату бронемашини M113 після обстрілів, евакуацію пораненого на руках, кадри з екшн-камер та нічного дрона, а також інтерв’ю з евакуаційною групою.

Кадри були зняті за декілька днів до відходу Сил оборони з мікрорайону «Канал» в Часовому Яру.

«Після місяців запеклих боїв та наступу значно переважаючих сил противника, наші підрозділи залишили майже повністю знищений район. Тепер фактичною лінією зіткнення є канал Сіверський Донець — Донбас, а воїни 24-ї бригади контролюють більшу частину Часового Яру», — розповіли військові.

Фільм показує надскладні умови, в яких відбувалась евакуація поранених бійців з «Каналу». Механіки-водії та медики 24 ОМБр імені короля Данила ризикували життям, щоб витягнути своїх побратимів з пекла. Кожен виїзд міг стати дорогою в один кінець.

Фільм складається з двох паралельних частин: перша знята на пункті збору до та після виїзду, а друга — безпосередньо на полі бою під час евакуації.

Переглянути фільм можна за посиланням.

Нагадаємо, у Британському воєнному музеї представили імерсивний фільм про вплив війни на молодих українців.

Фото: скриншот із відео ютуб-каналу 24 ОМБр імені короля Данила.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду