Projector запускає подкаст «Кляті маркетологи»

Projector запускає подкаст «Кляті маркетологи»

20:00,
22 Січня 2024
1196

Projector запускає подкаст «Кляті маркетологи»

20:00,
22 Січня 2024
1196
Projector запускає подкаст «Кляті маркетологи»
Projector запускає подкаст «Кляті маркетологи»
Фахівці українських та міжнародних компаній ділитимуться в епізодах аналізом успішних продуктів, секретними техніками взаємодії з різними аудиторіями тощо.

Projector Creative & Tech Institute запустить новий подкаст «Кляті маркетологи». Епізоди міститимуть аналіз успішних продуктів, секретні техніки взаємодії з різними аудиторіями, а також поради, як зробити інвестиції максимально ефективними для бренду, від фахівців українських та міжнародних компаній. Про це повідомила пресслужба Projector.

З експертами спілкуватиметься автор подкасту, Senior Marketing Manager у Appflame та куратор курсу Projector з таргетингу у фейсбуці та інстаграмі Богдан Сухомлин.

«Ми створили “Клятих маркетологів”, щоб ділитися реальними кейсами та успішними історіями, які можуть надихнути та навчити наших слухачів. Маємо на меті зібрати спільноту, де експерти будуть обмінюватися знаннями, щоб допомогти українським маркетологам», — розповів ведучий.

Гостею першого випуску стала СМО у Prom.ua Юлія Новаченко.

У наступних епізодах інсайтами ділитимуться, зокрема, Head of Marketing у Reface Євгеній Лейбов, Marketing Director у ЛУН Денис Суділковський, Head of Brand & Communications в Uklon Вікторія Ковальова, Global Chief Marketing Officer у Megogo Валерія Толочина, Head of Marketing and Growth у Glovo Наталія Савченко та інші.

Подкаст має на меті не лише надати корисну інформацію, а й сформувати спільноту. Разом із подкастом автори запустили й окремі сторінки в інстаграмі й тіктоці, де згодом планують проводити додаткові трансляції з гостями і тематичні івенти.

Нові випуски «Клятих маркетологів» виходитимуть щоп’ятниці о 19:00. Відео будуть доступні на YouTube, а аудіоверсії — на платформах Spotify, Apple Podcast та Soundcloud.

Нагадаємо, раніше Projector Creative & Tech Institute запустив свій дебютний подкаст «(Не)велика рада», у якому експерти платформи Projector Mentorship говорять про власний досвід у креативних і технологічних професіях та поширені запити під час консультацій. 

Фото: Projector Creative & Tech Institute

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду