Михайло Федоров: Освітній застосунок «Мрія» запустять у 2024 році

Михайло Федоров: Освітній застосунок «Мрія» запустять у 2024 році

14:38,
26 Листопада 2023
2046

Михайло Федоров: Освітній застосунок «Мрія» запустять у 2024 році

14:38,
26 Листопада 2023
2046
Михайло Федоров: Освітній застосунок «Мрія» запустять у 2024 році
Михайло Федоров: Освітній застосунок «Мрія» запустять у 2024 році
Станом на кінець листопада вже розроблений мінімально життєздатний продукт (mvp). Інтерфейс майбутнього застосунку нагадує «Дію».

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров під час конференції Forbes Tech у Львові презентував інтерфейс освітнього застосунку «Мрія», який запустять вже в 2024 році. Про це повідомив український Forbes.

«Коли ми знаємо як дитина навчається, які оцінки отримує, по яких предметах розвивається, ми можемо рекомендувати дитині нові освітні траєкторії», — каже Федоров. 

Станом на кінець листопада вже розроблений мінімально життєздатний продукт (mvp). Інтерфейс майбутнього застосунку на перший погляд нагадує «Дію».

У вересні президент України Володимир Зеленський розповів про сервіс «Мрія», який допомагатиме дитині, батькам і вчителям ефективніше орієнтуватися в навчальному процесі та поза його межами, вчасно вказуватиме, на що звернути увагу, чому присвятити більше часу.

Тоді він повідомляв, що до кінця поточного року у тестових школах мали розпочати ознайомчий процес із пілотним проєктом, а вже наступного року його планували масштабувати на інші навчальні заклади України.

Цифровий освітній додаток міститиме бібліотеку контенту, що потрібен конкретній дитині, інформацію про освітні програми, курси, відеоматеріали, позашкільні активності, олімпіади, гуртки. Завдяки застосунку кожна дитина матиме своє портфоліо в освіті, а також унікальний цифровий дитячий документ для більшого захисту й можливостей у світі дорослих, за аналогією з «Дією».

Батькам «Мрія» допоможе знати, чи перебуває їхня дитина в безпеці під час повітряних тривог. Для цього достатньо буде одного натискання в застосунку після того, як учитель завів дітей в укриття. Застосунок також даватиме змогу батькам отримувати зворотний звʼязок від учителя.

Фото: Forbes

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду