Популярним блогерам соцмережі X виплатили майже $20 млн за три місяці

Популярним блогерам соцмережі X виплатили майже $20 млн за три місяці

14:00,
30 Вересня 2023
2000

Популярним блогерам соцмережі X виплатили майже $20 млн за три місяці

14:00,
30 Вересня 2023
2000
Популярним блогерам соцмережі X виплатили майже $20 млн за три місяці
Популярним блогерам соцмережі X виплатили майже $20 млн за три місяці
За словами Ілона Маска, у липнi спільноті творців виплатили близько 5 мільйонів доларів за публiкацiї з лютого по липень 2023-го. Це може свідчити про те, що за останнi кілька мiсяцiв програма розподілу доходів від реклами значно зросла.

Платформа X за останні три місяці виплатила авторам майже 20 мільйонів доларів у рамках програми розподілу доходів від реклами для творців. Про це повідомила CEO X Лінда Яккаріно, передає Speka.

«Створюйте. Спілкуйтесь. Збирайте все на X. Ми сприяємо економічному успіху нових сегментів, як-от спільнота творців. Наразі ми виплатили їм майже 20 мільйонів доларів», — написала Яккаріно.

Speka зазначає, що, за словами Ілона Маска, у липнi авторам виплатили близько 5 мільйонів доларів за публiкацiї з лютого по липень 2023-го. Це може свідчити про те, що за останнi кілька мiсяцiв програма значно зросла або завдяки збiльшенню кiлькостi творців, або через пiдвищення ефективностi реклами. 

Нагадаємо, у липні соцмережа X офіційно запустила програму розподілу доходів від реклами для творців. Згідно з документом підтримки програми, для участі авторам потрібно мати верифікований акаунт, «принаймні 15 мільйонів показів загальних публікацій протягом останніх 3 місяців» і щонайменше 500 слідкувачів.

Розмір виплат залежить від країни, категорії контенту та коефіцієнта ефективності (CTR) реклами.

Нещодавно генеральна директорка Лінда Яккаріно на конференції Vox Media Code Conference заявила про те, що компанія X може стати прибутковою на початку 2024 року, оскільки зараз докладає зусиль для повернення рекламодавців на платформу.

За її словами, за останні 12 тижнів близько 1500 рекламодавців повернулися на платформу, зокрема 90% зі ста найкращих рекламодавців відновили свою співпрацю з компанією.

Водночас, як зауважило агентство Reuters, X наразі зіткнулася з низкою судових позовів, у яких стверджується, що платформа не сплатила оренду своїх офісів і мільйони доларів вихідної допомоги тисячам звільнених співробітників.

Фото: Unsplash

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду