YouTube тестує нову платформу з онлайн-іграми

YouTube тестує нову платформу з онлайн-іграми

15:30,
24 Червня 2023
3352

YouTube тестує нову платформу з онлайн-іграми

15:30,
24 Червня 2023
3352
YouTube тестує нову платформу з онлайн-іграми
YouTube тестує нову платформу з онлайн-іграми
WSJ: Ігри є стратегічним кроком гендиректора YouTube Ніла Мохана для пошуку нових напрямків зростання на тлі зниження витрат на рекламу.

Сервіс YouTube проводить тестування нового продукту для онлайн-ігор Playables. Про це пише The Wall Street Journal з посиланням на електронний лист, надісланий співробітникам материнської компанії Google.

У листі, зокрема, згадується про те, що в переліку програм для тестування буде доступна аркадна гра Stack Bounce.

Спробувати нову функцію можна буде на сайті YouTube у браузерах або ж на пристроях Android та iOS.

Прессекретар YouTube сказав, що ця сфера вже давно цікавить компанію, а також додав, що вона експериментує з новими функціями та «не має про що зараз повідомляти».

Як зазначають у WSJ, розміщення онлайн-ігор на популярній серед геймерів платформі є стратегічним кроком гендиректора YouTube Ніла Мохана для пошуку нових напрямків зростання на тлі зниження витрат на рекламу.

Нагадаємо, платформа YouTube з 26 червня відмовиться від формату тимчасових коротких роликів Stories. Натомість сервіс пропонує розглянути альтернативні варіанти взаємодії з аудиторією — YouTube Shorts і звичайні дописи в розділі «Спільнота». Компанія відзначила, що ці функції виявилися більш ефективними для комунікації зі слідкувачами.

Фото: YouTube

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду