ms.detector.media
Валерія Буняк
24.06.2023 15:30
YouTube тестує нову платформу з онлайн-іграми
YouTube тестує нову платформу з онлайн-іграми
WSJ: Ігри є стратегічним кроком гендиректора YouTube Ніла Мохана для пошуку нових напрямків зростання на тлі зниження витрат на рекламу.

Сервіс YouTube проводить тестування нового продукту для онлайн-ігор Playables. Про це пише The Wall Street Journal з посиланням на електронний лист, надісланий співробітникам материнської компанії Google.

У листі, зокрема, згадується про те, що в переліку програм для тестування буде доступна аркадна гра Stack Bounce.

Спробувати нову функцію можна буде на сайті YouTube у браузерах або ж на пристроях Android та iOS.

Прессекретар YouTube сказав, що ця сфера вже давно цікавить компанію, а також додав, що вона експериментує з новими функціями та «не має про що зараз повідомляти».

Як зазначають у WSJ, розміщення онлайн-ігор на популярній серед геймерів платформі є стратегічним кроком гендиректора YouTube Ніла Мохана для пошуку нових напрямків зростання на тлі зниження витрат на рекламу.

Нагадаємо, платформа YouTube з 26 червня відмовиться від формату тимчасових коротких роликів Stories. Натомість сервіс пропонує розглянути альтернативні варіанти взаємодії з аудиторією — YouTube Shorts і звичайні дописи в розділі «Спільнота». Компанія відзначила, що ці функції виявилися більш ефективними для комунікації зі слідкувачами.

Фото: YouTube

ms.detector.media