Материнська компанія TikTok планує запустити нову платформу Lemon8

Материнська компанія TikTok планує запустити нову платформу Lemon8

11:40,
2 Квітня 2023
2378

Материнська компанія TikTok планує запустити нову платформу Lemon8

11:40,
2 Квітня 2023
2378
Материнська компанія TikTok планує запустити нову платформу Lemon8
Материнська компанія TikTok планує запустити нову платформу Lemon8
Платформа використовуватиме схожий механізм рекомендацій, який використовує TikTok, та буде зосередженою на темах моди, здорового харчування та оздоровлення.

Китайська компанія ByteDance, власниця TikTok, намагається залучити творців з різних соціальних мереж до нової платформи Lemon8 перед тим, як вона буде офіційно представлена цього року. Про це написало видання The New York Times.

За інформацією видання, минулого тижня маркетингові компанії від ByteDance надсилали американцям, які регулярно публікують дописи в соціальних мережах, повідомлення із закликом долучитися до нового додатку Lemon8 перед її офіційним запуском в США.

Платформа використовуватиме «той самий механізм рекомендацій, який допомагає TikTok досягти успіху». Спершу вона буде зосереджена на теми моди, здорового харчування та оздоровлення.

Прессекретарка ByteDance Дженніфер Бенкс поки що не відповіла на запит The New York Times про Lemon8 і про те, чи очікує компанія будь-якого регуляторного контролю.

Відповідно до презентацій, якими Lemon8 поділився з маркетинговими агентствами в січні, його «ідеальний портрет творця» — це жінка віком від 22 до 26 років із Нью-Йорка чи Лос-Анджелеса, яка займається модою чи красою. 

Як зазначило видання, минулого тижня 29-річна лайфстайл-блогерка з Х’юстона Крістал Скраггс отримала електронний лист від однієї з маркетингових фірм Obviously, що співпрацює з ByteDance.

Скраггс розповіла, що її запрошували подати заявку на те, щоб стати творцем моди на Lemon8. Якщо її оберуть, дівчина отримуватиме невелику стипендію, яка не розголошується, за публікації в додатку. Їй потрібно буде створити 10 публікацій, які будуть поширені в квітні, на теми покупок і рекомендацій або стилю. Кожна публікація має містити від трьох до 10 зображень та підпис розміром щонайменше 150 слів. Допис також потребуватиме схвалення Lemon8 перед публікацією.

«Здавалося, що цей електронний лист було надіслано мільйонам різних людей, а не спрямовано до конкретної людини для участі в кампанії. Я намагаюся триматися подалі від цих речей», — сказала блогерка. 

За інформацією анонімних джерел The New York Times, сотні творців у Сполучених Штатах вже зареєструвалися, що допоможе наповнити платформу контентом вже цієї весни.

Нагадаємо, у четвер, 23 березня, в Конгресі США відбулося перше п'ятигодинне слухання стосовно заборони китайського застосунку TikTok в країні. Протягом слухання обговорили питання стосовно зв'язків додатку з Комуністичною партією Китаю, захисту даних, зокрема, дітей у TikTok, імовірності заборони застосунку в США тощо.

Нещодавно Білий дім наказав державним службовцям упродовж 30 днів видалили китайський застосунок TikTok із федеральних пристроїв та систем

Наразі у США прагнуть, щоб китайські власники TikTok продали свої частки в застосунку, інакше компанія може зіштовхнутися з його забороною у країні.

Фото: Lemon8

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду