Онлайн-кінотеатр Takflix випуcтив застосунок для iPhone

Онлайн-кінотеатр Takflix випуcтив застосунок для iPhone

11:10,
17 Грудня 2022
2249

Онлайн-кінотеатр Takflix випуcтив застосунок для iPhone

11:10,
17 Грудня 2022
2249
Онлайн-кінотеатр Takflix випуcтив застосунок для iPhone
Онлайн-кінотеатр Takflix випуcтив застосунок для iPhone
Добірки українських фільмів можна переглядати на гаджетах з іOS 15 і транслювати їх на телеекрани.

Онлайн-кінотеатр Takflix.com випустив застосунок для iPhone. Про це йдеться в розсилці команди платформи.

«Після 24 лютого кількість наших глядачів відчутно зросла. 45% із них заходять на сайт кінотеатру з мобільних телефонів, а близько половина цих сеансів відбувається з пристроїв iPhone», — каже засновниця Takflix Надія Парфан.

До співпраці український онлайн-кінотеатр запросив Стабілізаційний фонд культури та освіти 2022 Федерального міністерства закордонних справ Німеччини та Goethe-Institut.

Робота над додатком почалася вже під час повномасштабного вторгнення Росії. Розробника навесні мобілізували, і його роботу підхопили інші фахівці.

Враховуючи смаки кіноманів, розробники зробили акцент на функції AirPlay, за допомогою якої зручно транслювати кіно на великі екрани. «Застосунок працює в демо-версії. Зараз у ньому можна дивитися всі безкоштовні фільми з колекції кінотеатру, а також фільми, придбані в бравзері. У найближчі місяці плануємо додати ряд нових функцій, зокрема можливість оплачувати квитки всередині застосунку, — розповіли представники онлайн-кінотеатру. — Takflix іOS можна безкоштовно завантажити в AppStore на будь-які пристрої з операційною системою іOS 15 і наступними версіями».

Нагадаємо, у лютому 2022 року Стабілізаційний фонд культури та освіти вже підтримав розробку застосунку «Takflix — Українське кіно» для Android.

Онлайн-кінотеатр Takflix почав працювати 31 грудня 2019 року, пропонуючи глядачам можливість легально дивитися онлайн українське кіно. 10% з продажу кожного квитка перераховують у фонд «Повернись живим». 50% віддають авторам фільмів або правовласникам. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду