Вийшов застосунок для якісної фотозйомки Photon

Вийшов застосунок для якісної фотозйомки Photon

16:50,
25 Липня 2023
1060

Вийшов застосунок для якісної фотозйомки Photon

16:50,
25 Липня 2023
1060
Вийшов застосунок для якісної фотозйомки Photon
Вийшов застосунок для якісної фотозйомки Photon
Для власників iPhone підготували посібник з основ цифрової фотозйомки.

Компанія LateNiteSoft випустила застосунок для пристроїв з операційною системою iOS під назвою Photon, призначений для якісної фотозйомки.

«Photon — це продукт нашого більш ніж 10-річного досвіду у фотобізнесі, без жодного багажу. Ми знайшли час, щоб переосмислити кожен аспект процесу зйомки, враховуючи всі відгуки, які ми отримали, і наслідки всіх наших рішень у минулому. Те, що ми створили, на наш погляд, — просто найкращий, інтуїтивно зрозумілий, доступний, але потужний спосіб фотографувати на iPhone», — повідомив продакт-менеджер компанії Ноель Розенталь у коментарі TechCrunch.

Застосунок дає змогу знімати в автоматичному режимі. Він має легкий доступ до елементів керування для налаштування фокусу, витримки, світлочутливості, балансу білого.

З основного інтерфейсу можна швидко отримати доступ до кнопок для зміни формату зображення, роздільної здатності й керування спалахом, а також перемикання між ширококутним, надширококутним, телефото- й селфі- об’єктивами.

Зверху над видошукачем розміщена кнопка керування спалахом з кількома режимами. У верхньому правому куті користувачі можуть бачити гістограму — графік, що відображає різні світлові тони на фотографії.

Додаток підтримує формати JPEG, HEIF, True RAW і ProRAW, а користувачі можуть зберігати комбінації JPEG/HEIF з RAW. Також можна легко переглянути всі фотографії, зроблені під час сесії, не виходячи з програми, і видалити невдалі.

Компанія LateNiteSoft, яка випустила застосунок, також підготувала детальний посібник для Photon, щоб допомогти початківцям дізнатися всі аспекти використання ручного керування для зйомки.

Нагадаємо, французький виробник телескопів Vaonis представив адаптер Hestia, який перетворює смартфон на телескоп. Запущено краудфандингову кампанію на Kickstarter, щоб почати його серійне виробництво.

Фото: Photon

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду