Google назвав найпопулярніші запити в Україні у 2022 році

Google назвав найпопулярніші запити в Україні у 2022 році

17:01,
6 Грудня 2022
5267

Google назвав найпопулярніші запити в Україні у 2022 році

17:01,
6 Грудня 2022
5267
Google назвав найпопулярніші запити в Україні у 2022 році
Google назвав найпопулярніші запити в Україні у 2022 році
Найчастіше українці шукали карту повітряних тривог.

Компанія Google представила список найпопулярніших запитів від українських користувачів у 2022 році.

Найбільше зростання показав запит «Карта повітряних тривог». На другому місці — «Новини України», а на третьому — «єДопомога».

До першої десятки найпопулярніших запитів також увійшли «Карта України», «Жириновський», «Арестович», «Путін», «Холостяк 2022», «Байрактар» і «Гостомель».

У списку найпопулярніших персон, інформацію про яких шукали в Google: Олексій Арестович, Володимир Путін, Віктор Медведчук, «Привид Києва», Валерій Залужний, Оксана Марченко, Юрій Подоляка, Борис Джонсон, Віталій Кім та Ненсі Пелосі. Найбільший приріст інтересу за рік отримав Олексій Арестович.

У категорії «Фільми» користувачі найчастіше шукали «Людина-павук: Додому шляху нема». Також у першій десятці «Не дивіться вгору», «Смерть на Нілі», «Пурпурові серця», «Тор: Любов і грім», «Співай 2», «Скажене весілля 3», «Три богатирі і кінь на троні», «Дім Ґуччі» та «Швидкісний поїзд».

Серед серіалів лідером став «Дім Дракона». Також найбільше запитів отримали «Ейфорія», «Почуй мене», «Мажор 4 сезон», «Гострі картузи 6 сезон», «Вигадана Анна», «І просто так…», «Гра в кальмара», «Пісочна людина» і «Дивні дива 4 сезон».

Українці цікавилися, де купити генератор, сіль, марку «русский корабль», свічки, павербанк, інвертор 12в-220 В, книги єДопомога, калій йодид і Starlink.

Крім цього, найчастіше користувачі запитували у Google, що таке Swift, лендліз, надзвичайний стан, НАТО, військовий стан, паляниця, дефолт, загальна мобілізація, блекаут тощо.

Нагадаємо, Google надасть $2 млн на цифрову освіту для українців, а також 50 тисяч ліцензій Workspace для українського уряду.

Фото: Google

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
абаба
20:05 / 09.10.2023
уууууууууууу
Ігор
17:20 / 06.12.2022
А чупакабру не шукали? Це ж наскільки божевільний бородатий хлопчик Дюймовочка перетворив країну у божевільню. По факту великобородаті брати перемогли малобородатих. Не країна, а суцільна помилка
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду