Фонд держмайна отримав доступ до бізнес-акаунтів Google

Фонд держмайна отримав доступ до бізнес-акаунтів Google

11:20,
21 Березня 2023
1089

Фонд держмайна отримав доступ до бізнес-акаунтів Google

11:20,
21 Березня 2023
1089
Фонд держмайна отримав доступ до бізнес-акаунтів Google
Фонд держмайна отримав доступ до бізнес-акаунтів Google
Співпраця з Google допоможе Фонду оптимізувати процеси та посилить кібербезпеку.

Фонд держмайна отримав доступ до бізнес-акаунтів Google та необмежений доступ до хмарного сховища. Це посилить кібербезпеку та допоможе оптимізувати роботу з документами, повідомила пресслужба ФДМУ.

«Доступ до цих ресурсів отримують всі співробітники фонду та більшості державних підприємств, які знаходяться в управлінні фонду.

Партнерство з Google допоможе державі щорічно зекономити до 21,5 млн грн», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що застосування Google Workspace дозволить Фонду держмайна максимально оптимізувати робочі процеси та збільшити швидкість прийняття рішень.

Зокрема, Фонд отримає можливість використовувати електронну пошту та календар для планування зустрічей та координації роботи, чат для комунікації та співпраці з колегами, а також Google Drive для зберігання та обміну документами.

Також працівники зможуть використовувати Google Docs, Google Sheets та Google Slides для спільної роботи над документами та створення нових робочих матеріалів.

«Наприклад, Google Sheets може допомогти Фонду створювати таблиці з даними про різні підприємства, які знаходяться в управлінні ФДМУ. Ці дані можна буде візуалізувати за допомогою Google Looker Studio і проводити аналіз різних параметрів, таких як доходи, витрати, обсяг продажів», — додали у Фонді.

Нагадаємо, Україна увійшла у топ пошуку Google за 2022 рік.

Фото: Unsplash

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду