Україна увійшла у топ пошуку Google за 2022 рік

Україна увійшла у топ пошуку Google за 2022 рік

16:07,
8 Грудня 2022
2882

Україна увійшла у топ пошуку Google за 2022 рік

16:07,
8 Грудня 2022
2882
Україна увійшла у топ пошуку Google за 2022 рік
Україна увійшла у топ пошуку Google за 2022 рік
Пік пошуку новин про Україну був у період з 20 лютого по 5 березня.

Україна потрапила до топ пошуку Google за 2022 рік. У рейтингу пошукових запитів посіла третє місце, а в розділі «Новини» – перше. Дані оприлюднили на сайті Google trends.

Разом зі словом «Україна» користувачі шукали інформацію за пошуковими запитами «людські втрати», «пожертви», «біженці». Пік пошуку новин про Україну був у період з 20 лютого по 5 березня.

Найбільше у 2022 році шукали гру Wordle. На другому місці опинився запит «Індія — Англія».

У розділі «Новини», окрім України, найчастіше гуглили «померла Королева Єлизавета», «результати виборів», «номери Powerball», «мавпяча віспа».

У топ найпопулярніших людей увійшли: Джонні Депп, Вілл Сміт, Ембер Герд, Володимир ПутінКріс Рок.

У категорії «Фільми» користувачі найчастіше шукали «Тор: Кохання та грім», «Чорний Адам», «Найкращий стрілець: Маверік», «Бетмен», «Енканто».

Нагадаємо, цього року українські користувачі найчастіше шукали в Google карту повітряних тривог. На другому місці опинився запит «Новини України», на третьому – «єДопомога».

Ілюстрація: Google

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду