Storytel припиняє роботу в Росії

Storytel припиняє роботу в Росії

15:28,
23 Серпня 2022
1800

Storytel припиняє роботу в Росії

15:28,
23 Серпня 2022
1800
Storytel припиняє роботу в Росії
Storytel припиняє роботу в Росії
Передплатники Storytel зможуть скористатися сервісом до кінця вересня, після чого він стане недоступним.

Шведський сервіс електронних та аудіокниг Storytel залишить російський ринок 1 жовтня. Про це компанія попередила передплатників сервісу у листах, надісланих на електронну пошту. Кошти за невикористані дні передплати буде повернуто клієнтам

Storytel розпочав роботу в Росії у серпні 2017 року. На початку березня цього року компанія зупинила виробництво та купівлю нового контенту в Росії через бойові дії в Україні, але дозволила підписникам у Росії продовжити користування, поки її представники стежать за розвитком подій та оцінюють їх. Вочевидь, оцінка виявилася негативною.

Storytel — один із найбільших світових підписних сервісів аудіо- та електронних книг. Компанія, головний офіс якої знаходиться у Стокгольмі, працює більш ніж у 25 країнах світу, аудиторія  сервісу становить понад 1 млн осіб. Передплатникам сервісу доступно понад 700 тис. книг. 


Нагадаємо, що з початку великої війни з Росії пішли десятки іноземних компаній, що вплинуло на поточне життя росіян. Наприклад, вихід із російського ринку компаній, що надають телекомунікаційне обладнання місцевим операторам мобільного зв’язку, призвів до суттєвого погіршення якості послуг.

Фото: blog-russia.storytel.com

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду