Zoom відключає російським вишам акаунти — ЗМІ

Zoom відключає російським вишам акаунти — ЗМІ

14:47,
28 Жовтня 2022
1866

Zoom відключає російським вишам акаунти — ЗМІ

14:47,
28 Жовтня 2022
1866
Zoom відключає російським вишам акаунти — ЗМІ
Zoom відключає російським вишам акаунти — ЗМІ
Роскомнагляд рекомендує росіянам переходити на використання російського програмного забезпечення.

Американський сервіс Zoom почав відключати російським вишам доступ до акаунтів. Про це повідомляє The Insider.

За даними видання, з проблемою зіткнулися щонайменше три російські університети: Казанська філія Російського державного університету правосуддя, Російський державний соціальний університет і Оренбурзький державний медичний університет.

Як розповіли The Insider у відділі комп'ютерних технологій Казанської філії Російського державного університету правосуддя, договір на використання Zoom у виші минув у жовтні та його не продовжили. За яких обставин сервіс відмовив в обслуговуванні іншим університетам, не зазначається.

Російські студенти використовують Zoom для участі у науково-практичних конференціях та засіданнях спільнот. Різні тарифи дозволяють вишам підключати до відеоконференцій одночасно до 300 або до 1000 користувачів, керувати сховищем пам'яті та проводити онлайн-заходи тривалістю до 24 годин.

Раніше «MediaSapiens» повідомляв, що російським вчителям заборонили користуватися WhatsApp.

Фото: Unsplash

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду