PayPal тепер повністю доступний українцям

PayPal тепер повністю доступний українцям

21:30,
17 Березня 2022
3599

PayPal тепер повністю доступний українцям

21:30,
17 Березня 2022
3599
PayPal тепер повністю доступний українцям
PayPal тепер повністю доступний українцям
5 березня компанія призупинила свою роботу в Росії.

Функціонал американської платіжної системи PayPal тепер повністю доступний українцям. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«PayPal в Україні! — оголосив Федоров у дописі у телеграм-каналі. — Дякуємо команді, що так швидко відреагували на наше прохання та підтримуєте українців під час війни. Також дуже дякую нашій команді, команді Нацбанку та IT-спільноті за допомогу».

Тепер з PayPal українці зможуть робити покупки в інтернеті, перераховувати кошти та виводити гроші на українські банківські карти Visa чи Mastercard.

За правилами компанії, користувачі з авторизованих країн можуть не тільки отримувати перекази чи оплату на гаманець сервісу та витрачати ці кошти в інтернеті. Їм доступні такі послуги, як самостійне поповнення рахунку PayPal, зняття готівки через банкомати та каси банків, позики від сервісу.

Нагадаємо, платіжна система була представлена в Україні, однак вивести з неї гроші було справою затратною. Для цього потрібно було скористатися обмінним сервісом, а звідти вивести кошти на рахунок WebMoney чи інший. За ці операції нараховувалася додаткова комісія.

Нагадаємо, 5 березня компанія призупинила свою роботу в Росії. Таке рішення було прийнято через війну Росії проти України. Починаючи з 18 березня, електронні гаманці росіян буде заблоковано. Revolut також заборонив грошові трансфери в Росії та Білорусі.

Перед тим, у кінці лютого, Михайло Федоров закликав головного виконавчого директора PayPal Дена Шульмана та CEO Rakuten (Viber) Тошіхіка Оцуку заблокувати сервіси в Росії через агресію окупантів в Україні. 

Фото: PayPal

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду