У Facebook інтегруються платежі PayPal і дзвінки Skype

00:00,
19 Листопада 2011
1197

У Facebook інтегруються платежі PayPal і дзвінки Skype

00:00,
19 Листопада 2011
1197
У Facebook інтегруються платежі PayPal і дзвінки Skype
Facebook продовжує партнерську співпрацю з іншими hi-tech-гігантами. Тепер у Facebook інтегровано функціонал платіжної системи PayPal, який дозволить надсилати друзям гроші, і сервісу онлайн-телефонії Skype, за допомогою якого можна будет телефонувати Facebook-друзям.

Платіжна система PayPal анонсує додаток до Facebook, який дозволяє здійснювати переказ грошей друзям.

Додаток отримав назву Send Money («Надішли гроші»). Для того, щоб скористатися ним, необхідно обрати друга та вказати суму, яку необхідно надіслати.

«Інфраструктури PayPal та Facebook тепер об’єднано. Це кардинально нова можливість персоналізувати процес надсилання грошей», – відзначив представник PayPal Ануж Наяр (Anuj Nayar).

Провайдер інтернет-телефонії Skype нещодавно анонсував дві нові версії свого продукту – Skype 5.4 Beta for Mac і Skype 5.7 Beta for Windows. Обидві з них включають у себе функціонал, який дозволяє додавати Facebook-друзів до списку контактів Skype.

У липні Facebook вже запустив відеочат на базі Skype. Взаємовигідне партнерство двох компаній продовжується. 

«Зараз ми поставили собі за мету досягти етапної кількості у більше мільярду підключених людей, і продовження нашого партнерства з Facebook – це ще один крок для нас у рамках цієї місії», – йдеться у офіційному блозі Skype.

За матеріалами офіційного блогу Skype,

Mashable  – PayPal Launches Facebook App for Sending Money to Friends [EXCLUSIVE],

Mashable – You Can Now Call Facebook Friends From Skype

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Smolive
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду